OTKAZANA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST CG: Nisu se pojavili Abazović, Radulović, Sekulović i Knežević

V.K.

25. 01. 2022. u 18:44

SEDNICA Veća za nacionalnu bezbednost u Crnoj Gori nije održana jer se nisu pojavili potpredsednik Vlade Dritan Abazović, ministri vanjskih i unutrašnjih poslova Đorđe Radulović i Sergej Sekulović, kao ni šef skupštinskog Odbora za bezbednost Milan Knežević.

ОТКАЗАНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ ЦГ: Нису се појавили Абазовић, Радуловић, Секуловић и Кнежевић

Foto Vlada CG

Kabinet pemijera Zdravka Krivokapića saopštio je da sednica nije održana, usled nepojavljivanja pet članova Veća, uprkos tome što je održavanje sednice bilo organizovano i prilagođeno obavezama većine članova Veća.

Podsetimo, sednicu je sazvao crnogorski premijer Zdravko Krivokapić, a zasedanje je trebalo da počne u 17 časova.

Na sednici su trebala da budu razmatrana aktuelna bezbednosna situacija. Poslednjih sedmica u Crnoj Gori je aktuelno pitanje krijumčarenja narkotika, posebno u svetlu činjenice da je nedavno u Podgorici otkriveno oko pola tone kokaina.

BONUS VIDEO:

PRIPREMA ZA SAHRANU VLADIKE LAVRENTIJA: Episkop će počivati u Soko Gradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki