KRIVOKAPIĆ SMENJUJE I DIREKTORA POLICIJE? Za danas sazvano Veće za nacionalnu bezbednost

Tanjug

25. 01. 2022. u 11:33

PREDSEDNIK Socijaldemokratske partije Crne Gore Raško Konjević tvrdi da premijer Zdravko Krivokapić želi da na današnjoj sednici Veća za nacionalnu bezbednost izdejstvuje zaključak o smeni direktora policije Zorana Brđanina.

КРИВОКАПИЋ СМЕЊУЈЕ И ДИРЕКТОРА ПОЛИЦИЈЕ? За данас сазвано Веће за националну безбедност

Foto Skupština CG

- Pošto mu to neće uspeti, ne bi me začudilo da se u "znak protesta" zaključa u kabinet i otpočne štrajk glađu radi ugroženosti njegovih prava, pardon fotelje. Time bi trajući cirkus doživeo vrhunac - napisao je Konjević.

Veće za nacionalnu bezbednost zasedaće danas u Podgorici, a sednicu je sazvao premijer Zdravko Krivokapić.

Prema saznanjima portala RTCG, na sednici će biti razmatrana aktuelna bezbednosna situacija. Poslednjih sedmica u Crnoj Gori je aktuelno pitanje krijumčarenja narkotika, posebno u svetlu činjenice da je nedavno u Podgorici otkriveno oko pola tone kokaina.

RTCG navodi da treba očekivati da se na dnevnom redu sednice nađe i izveštaj o rezultatima postupanja sektora bezbednosti tokom ustoličenja mitropolita Joanikija početkom septembra na Cetinju.

Mediji su sinoć preneli da se očekuje da Veće, pored aktuelne bezbednosne situacije u zemlji i izveštaja o dešavanjima na Cetinju, otvori i pitanje šefa Biroa za operativnu koordinaciju i koordinatora službi bezbednosti Dritana Abazovića.

BONUS VIDEO:

PROTEST U NIKŠIĆU: Nemanja Vuković, predsednik nikšićkog parlamenta obratio se okupljenim građanima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!