IZDAT HITAN NALOG: Saslušati Krivokapića i Abazovića zbog kokaina

Tanjug

21. 01. 2022. u 15:04

ODBOR za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore odlučio je danas da sasluša premijera Zdravka Krivokapića, potpredsednika vlade Dritana Abazovića i čelne ljude policije, tužilaštva i ANB-a u vezi sa poslednjim slučajem zaplene oko 500 kilograma kokaina.

ИЗДАТ ХИТАН НАЛОГ: Саслушати Кривокапића и Абазовића због кокаина

Foto Arhiva Novosti

Odluka o kontrolnom saslušanju u vezi sa zaplenom oko 500 kilograma kokaina doneta je jednoglasno.

Reč je o kokainu koji su 12. januara otkrili radnici kompanije Voli u kutijama banana i o tome obavestili policiju.

Ranije je iz Uprave prihoda i carina saopšteno da je brod, u kojem se nalazila pošiljka banana, uplovio u Luku Bar 2. januara.

Predsednik Odbora Milan Knežević saopštio je na sednici tog skupštinskog tela da bi, da su nadležni radili svoj posao, danas bio uhapšen Dragan Bokan, "po istom principu po kom je uhapšen Budimir Krstović", ili bi, kako je rekao, Krstović bio pušten da se brani sa slobode, preneo je portal RTCG.

Ako su članovi porodice Krstović, kako je rekao, nevini u zatvoru, oni bi takođe trebalo da budu pušteni da uz jemstvo dokazuju slobodu.

Inače, na sednici se otvorila i rasprava o aktuelnoj političkoj situciji i odnosu lidera demokrata Alekse Bečić i URE Dritana Abazovića.

Verbalno su se obračunali Konatar i Milatović na temu ko je izdajnik, ko je pregovarao sa DPS-om Mila Đukanovića i ko samo čuva fotelju.

 

BONUS VIDEO:

PROTEST U NIKŠIĆU: Nemanja Vuković, predsednik nikšićkog parlamenta obratio se okupljenim građanima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

U BELEKU, U HLADU BOROVE ŠUME: Veličanstveni hotel iz lanca poznatog po odličnoj usluzi, kvalitetu i bogatim sadržajima