GLASALI "NOVI MOJKOVČANI": Zabeležene nepravilnosti na izborima u Crnoj Gori, aktivisti DPS fotografisani posle glasanja (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

05. 12. 2021. u 12:56

NA LOKALNIM izborima u Crnoj Gori zabeležene su prve nepravilnosti.

ГЛАСАЛИ НОВИ МОЈКОВЧАНИ: Забележене неправилности на изборима у Црној Гори, активисти ДПС фотографисани после гласања (ФОТО)

Foto: Demokrate

Nakon što je na Cetinju prijavljeno da pojedini građani fotografišu glasačke listiće nakon zaokruživanja izborne liste, optužbe stižu i iz Mojkovca, gde se vodi žestoka borba za osvajanje lokalne vlasti koju drži Đukanovićeva DPS, na čiji račun stižu optužbe iz redova Demokratske Crne Gore.

Baš kao što je Demokratska Crna Gora pre tri dana upoznala i upozorila javnost na izborne mahinacije DPS-a, "novi Mojkovčani", inače poznati DPS aktivisti iz Kolašina koji su neposredno pred lokalne izbore u Mojkovcu upisani u birački spisak, jutros su obavili svoju nelegitimnu partijsku dužnost, saopštile su Demokrate i javnosti podelili fotografije na kojima su vide Šefko i Almir Toković i Milan Drljević.

Tokovići/Foto: Demokrate

- Glasao je i Mihailo Braunović. To je ta čuvena DPS demokratičnost i "privrženost interesima države", koja se najbolje ogleda u činjenici da njihovi aktivisti iz drugih opština imaju zadatak da "odbrane" Mojkovac od izborne volje Mojkovčana! Još jedno u nizu planiranih poniženja koje je DPS spremio Mojkovčanima. 

Milan Drljević/Foto: Demokrate

Naravno, Mojkovac će im danas odgovoriti onako kako zaslužuju, kažu iz tabora Demokrata, koji su sa ostalim opoziconim partijama u Mojkovcu danaima pričali o pokušaju DPS da zadrži vlast u Mojkovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)