VELIKA IZLAZNOST U CRNOJ GORI: U Mojkovcu do 11 časova glasalo je 33,97 glasača

M. S.

05. 12. 2021. u 11:53

U CRNOJ Gori se danas održavaju lokalni izbori u Mojkovcu, Petnjici i Cetinju.

ВЕЛИКА ИЗЛАЗНОСТ У ЦРНОЈ ГОРИ: У Мојковцу до 11 часова гласало је 33,97 гласача

Foto: Radio Petnjica

Rekordna izlaznost je na biralištima u Mojkovcu, gde su birači na nekim biračkim mestima čekali na njihovo otvaranje i pre sedam časova. Do 11 časova u ovom gradu glasalo je prema podacima koalicije Za budućnost Mojkovca 33,97 odsto građana upisanih u biračke spiskove!

U Petnjici je do tog vremena glasalo 17,43 posto, a na Cetinju do 11 časova glasalo je 19,18 odsto.

Foto: RTV Cetinje

U Mojkovcu se nadmeće šest izbornih lista Ujedinjena Crna Gora-Ujedinjeni Mojkovac, Ne damo Mojkovac, koalicija DPS-SD-LP, Demokrate, GP URA i Za budućnost Mojkovca.

Opštinskoj izbornoj komisiji na Cetinju prijavljeni su slučajevi fotografisanja izbornih listića, a kako je saopšteno iz izbornog štaba SD nekoliko listića proglašeno je nevažećim.

U crnogorskoj prestonici ''bore se'' liste - Stara garda LSCG , Ekološka Knjaževina Stara Crna Gora,"Da vratimo ponos Crnoj Gori! DPS - Milo Đukanović", SDP i građani "Svim srcem za Cetinje", "Cetinjska URA - Građanski pokret URA - Može Cetinje! Može Crna Gora!", "Časno za Cetinje" - SNP CG, koje predvodi Zoran Martinović, "Demokrate - crnogorsko, a svetsko! Cetinje", koje predvodi Danilo Mrvaljević i "SD - LP vazda dosledni Cetinju".

Na lokalnim izborima u Petnjici učestvuju Stranka Pravde i pomirenja, SDP, Socijaldemokrate, Bošnjačka stranka, DPS, Demokrate, i lista SNP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave