ŠVERCOVALI PREKO SLUŽBENOG IZLAZA: Krivične prijave protiv troje zaposlenih na aerodromu Tivat

Tanjug

22. 11. 2021. u 19:10

AERODROMI Crne Gore (ACG) saopštili su danas da su podneli krivičnu prijavu protiv troje zaposlenih na Aerodromu Tivat i pokrenuli disciplinski postupak protiv direktora tog aerodroma, šefa obezbeđenja i službenika.

ШВЕРЦОВАЛИ ПРЕКО СЛУЖБЕНОГ ИЗЛАЗА: Кривичне пријаве против троје запослених на аеродрому Тиват

Aerodrom Tivat / Foto I. Marinković

Kako se navodi u saopštenju, zaposleni su "bez odobrenja na službeni izlaz Administrativne zgrade, 17. novembra izneli dva paketa većih gabarita i putnu torbu sa nepoznatom sadržinom", prenose "'Vijesti"'.

Iz ACG su naveli da je po nalogu izvršnog direktora tog preduzeća Gorana Jandreoskog i njegovog zamenika Petra Radulovića, u konsultaciji sa Odborom direktora, pokrenuta interna istraga, tokom koje su od aktera tog događaja uzete izjave.

Prema saopštenju, zaposleni su izjavili da su u paketima i torbi bile lične stvari bivšeg šefa obezbeđenja.

U saopštenju se izražava očekivanje da policija utvrdi punu istinu, "kako bi bili sigurni da ACG nesu oštećeni ni za jedan cent, ili bilo koji dokument".

-ACG ne prejudicira ničiju krivicu, ali ćemo istrajati u otkrivanju istine - da li je bilo koji naš službenik ovakvim postupcima počinio bilo koje krivično delo i eventualno naneo štetu ACG, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024