POKUŠAJ VIŠESTRUKOG UBISTVA: Policja u Beranama uhapsila jednog, traga se za drugim pucačem

M. S.

21. 11. 2021. u 13:32

ZBOG sumnje se da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija policija traga za M.Z. (30) iz Berana.

ПОКУШАЈ ВИШЕСТРУКОГ УБИСТВА: Полицја у Беранама ухапсила једног, трага се за другим пуцачем

Foto Uprava policije CG

- Ovo lice se nalazi u bekstvu i preduzimaju se intenzivne aktivnosti na lociranju i njegovog lišenja slobode. Za krivično delo teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu sumnjiči se M.Đ. (32) iz Berana i on je lišen slobode, saopštila je Uprava polivije Crne Gore pivodom pucnjave u Beranama u četvrtak veče kada je više lica povređeno.

Foto Uprava policije CG

-Izlaskom na lice mesta gde je izvršen uviđaj od strane višeg državnog tužioca utvrđeno je da je iz jednog vozila u pokretu došlo do upotrebe vatrenog oružja pri čemu je ispaljeno oko 20 projektila iz automatske puške nepoznate marke i kalibra u pravcu vozila gdje su bila oštećena lica K.S. (27), I.S. (24) i M.K. (24).K.S. i M.K. su zadobili ovom prilikom teške tjelesne povrede dok je I.S. zadobio lake tjelesne povrede.

Foto Uprava policije CG

Policija je preduzela intenzivne operativno – istražne mere i radnje u cilju rasvetljavanja ovog događaja u saradnji sa tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju i u veoma kratkom roku identifikovala izvršioce i rasvetlila krivično delo, kažu iz policije.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)