KREATIVNOST I ORIGINALNOST OKUPLJA I ZBLIŽAVA: Završena trodnevna "Jesenja fešta"

V.V.

21. 11. 2021. u 17:39

KOSTIMIRANOM paradom na biciklima „Jesenja štrafta", od Titove vile u Igalu do hotela Lazure u Meljinama završena je trodnevna Jesenja fešta.

КРЕАТИВНОСТ И ОРИГИНАЛНОСТ ОКУПЉА И ЗБЛИЖАВА: Завршена тродневна Јесења фешта

Foto: V.V.

U prelepom ambijentu hotela lazure u Meljinama, uz more, za učesnike je upriličen neđeljni branč a ponuđeni su slasni zalogaji  sa ukusom I plodovima jeseni.

Tri dana protekla su u lepoj zabavi i druženju, kaže Milina Kovačević.

– Sve je počelo u petak izložbom Vesne Musić u koncept storu Inkaja. Nastavljeno je subotnjom  Jesenjom feštom, u centru grada, duž Njegoševe ulice i u Gradskoj kafani,a  originalne  organske domaće proizvode, rukotvorine, nakit, upotrebne predmete i slika predstavilo je tridesetak izlagača. Fešta je započela defileom  mažoretki hercegnovskog kluba Lili.

Kovačević informiše da je na Jesenjoj štrafti bilo skoro 30 učesnika. Sve se  uklopilo u osnovni cilj NVU Ruke, a to je promocija zdravih stilova života i rekreacije u svim godišnjim dobima, kaže Kovačević.

Kreativne ideje sa organizatorima stalno se razmenjuju i program dopunjuje pa je ove godine kostimiranu paradu biciklima predložila Antonina  Čmakova, Ruskinja koja živi u Hrceg Novom.

– Pre deset godina učestovala sam u velikoj biciklističkoj paradi, koja se organizuje širom sveta, pa smo ovde organizovali nešto slično. Sreća je što nas je bilo puno, jer u Herceg Novom ima dosta biciklista, pa ćemo nekada dobiti i biciklističke staze, ako budemo izlazili u još većem broju – komentariše uspešno realizovan program Antonina.

Zadovoljni su svi učesnici fešte pa smo zadovoljni i mi kao organizatori nastavlja  Maja Erenji Her Braun.

– Prelepo je vreme bilo i juče i danas, za novembar čak i u Hrceg Novom neverovatno. Mi nastavljamo sa planovima pa i zimskom "Malom feštom od naranče" ali će sve zavisiti od epidemiološke situacije zbog su koje minule godinenaši program izostali, objasnila je Maja Erenji.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)