NAPAO IH JER SU HTELI DA GA SNIME SA TROBOJKOM? Uhapšen Pljevljak, vređao i fizički nasrtao na dvoje sugrađana

M. D.

20. 11. 2021. u 21:59

PLjEVALjSKA policija uhapsila je Pljevljaka, Zorislava Lekovića (52) zbog sumnje da je napao dvoje sugrađana.

НАПАО ИХ ЈЕР СУ ХТЕЛИ ДА ГА СНИМЕ СА ТРОБОЈКОМ? Ухапшен Пљевљак, вређао и физички насртао на двоје суграђана

M.Drobnjak

Oni su hteli da snime Lekovića dok je sa trobojkom u ruci šetao  glavnom gradskom ulicom, zbog čega je, prema tvrdnji očevidaca, i došlo do incidenta.  Nakon toga Leković se opirao policajcima koji su pokušali da ga privedu.

Kako su saopštili iz Uprave policije, Leković je u ulici Kralja Petra vređao i pretio, nakon čega je i fizički nasrnuo na jednu osobu.

- Brzom intervencijom policije on je uhapšen, a obzirom da je pružao aktivan otpor upotrebljena su sredstva prinude. U toku su dalje mere i radnje na kvalifikaciji navedenog događaja o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena – saopštili su  iz policije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!