POLICIJA PRONAŠLA UKRADENI AUTOMOBIL: Uhapšen Pljevljak osumnjičen za krađu

M. D.

11. 11. 2021. u 20:37

PLjEVALjSKA policija je privela D.Č. (37) iz Pljevalja i protiv njega podnela krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužiocu u Pljevljima, zbog sumnje da je u sredu u popodnevnim časovima ukrao automobil.

ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА УКРАДЕНИ АУТОМОБИЛ: Ухапшен Пљевљак осумњичен за крађу

M. Drobnjak

U sredu je Pljevljak  M.B (38) Centru bezbednosti Pljevlja prijavio da mu je u toku popodnevnih časova u ul. Miše Cvetkovića, u naselju Moćevac otuđeno putničko vozilo „Alfa Romeo“ pljevaljskih registarskih oznaka.

Policijski službenici su nakon preduzetih radnji iz svoje nadležnosti brzo rasvetlili pomenuto krivično delo. U četvrtak je pronađeno  otuđeno vozilo skriveno u ul. IV Sandžačke brigade, skoro u strogom centru grada.

Zbog sumnje da je otuđio automobil policija je privela Pljevaljaka D.Č. (37) i protiv njega Tužilaštvu podnela krivičnu prijavu.

Iz CB Pljevlja apeluju na građane da ne ostavljaju otključana svoja vozila prilikom parkiranja,kao i da u vozilima ne ostavljaju ključeve za startovanje, mobilne telefone, torbe i druge lične stvari koje mogu biti meta napada izvršilaca krivičnih dela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)