KRIVOKAPIĆ FORMIRA NOVU STRANKU? Predsednik Vlade poručio – fali nam partija koja bi promenila političku sliku Crne Gore

V. K.

28. 10. 2021. u 22:11

PREDSEDNIK Vlade Zdravko Krivokapić izjavio je da razmišlja o formiranju Demohrišćanske stranke koja bi mogla pomiriti dva jaka ekstremizma.

КРИВОКАПИЋ ФОРМИРА НОВУ СТРАНКУ? Председник Владе поручио – фали нам партија која би променила политичку слику Црне Горе

Foto Skupština CG

Krivokapić je, gostujući u emisiji "Argumenti" na Televiziji Crne Gore, kazao da bi takva partija mogla promeniti političku sliku u Crnoj Gori. On je kazao da je formiranje dobre partijske infrastrukture izuzetno težak i zahtevan posao, pa zbog toga ne može da se posveti različitim aktivnosti koje treba da budu značajne za ovu državu.

- Razmišljam o tome jer političke partije, svako jutro kad pogledaju vide svoj rejting, mene to ne interesuje. Ali da bi se politička slika u Crnoj Gori promenila, mora da postoji neka jaka partija centra. To je pokazano svim istraživanjima i ta partija može da pomiri dva jaka ekstremizma i na nekin način anulira njihovo delovanje - rekao je Krivokapić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024