PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović je u sramnom obraćanju nakon ustoličnjenja mitropolita Joanikija kazao da bi "samo čovek bez dostojanstva" sebi dozvolio da "helikopterskim desantom na crnogorsku prestonicu i pod zaštitom pancirskih ćebadi bude uveden u Cetinjski manastir, i da na taj način osramoti tron Sv. Petra Cetinjskog".

Bonaparta

05.09.2021. 14:47

Drugo je tebi muka, pa se sada posipaš pepelom, jer si ispao smešan. SPC je ostvarila šta je naumila iako je opskurni N1 i mediji u CG ko je kontolišeš pompezno objavili da si pobedio i da Joanikoje neće biti hirotonisan na Cetinju. Umesto da se stidiš što sveštenike koji unose radost i mir u srce, dušu i kuću, dočekate gospodstveno mora policija da štiti od tvojih kriminalaca. Nije ti prošla priča sa tim, a nekim drugima moraćeš da objasniš kako je palo tonaipo kokaina. Neće ti oni oprostiti 300 milona evra.

Soko

05.09.2021. 14:55

Milo posle ovako složenog lupetanje koje nema nikakvog utemeljenja jer je monstruozna laž ,tebi jedino preostaje da stupiće na crni tepih koji vodi do Čaušeskua.Ako imaš imalo realnosti u sebi iako je sramno , treba da pobegneš dok je još vreme.Tebe više ni NATO nemože sačuvati.

Pera

05.09.2021. 15:40

Uraditi mu ono sto po pravdi i zakonu odavno zasluzuje. Pravedno sudjenje kao i svakom. Svu opljackanu imovinu konfiskovati, sve saucesnike, a ima in na ljiljade, takodje procesuirati i imovinu za koju nemaju dokaz kako su je stekli konfiskovati. To bi bio kraj jedne kriminalne i sramne epohe u istoriji Crne Gore. Ranije cigarete, a sada kokain su izvori njihove bahatosti, sa njihovim zatvaranjem sve pada.

Suncica

05.09.2021. 15:41

Ustolicenje mitropolita Joanikija je obavljeno na Cetinju, uprkos neredima,uprkos trudu Djukanovica da organizuje protestante, uprkos sprecavanju vernika da dodju do crkve! Treba da ih je sramota!

Jovan

05.09.2021. 16:11

Naravno da ide Milo protiv SPC jer on je protiv svh crkava u Crnoj Gori, on je sve prodao i rasprodao u Vrnoj Gori da su mu ostale samo crkve i crkvena zemljišta, a i to je hteo da proda, ali narod je rekao NE.

sara

05.09.2021. 16:12

Ovako nešto samo komita Milo može da kaže, laže i da napada SPC da je kriva za sve što se događa "crnoj", Gori!!!!. Kakav obraz ima Milo i može li da se veruje čoveku koji je opljačkao sopstvenu zemlju i narod!!!!.

naranca

05.09.2021. 16:13

''moglo kazati da je ovo kraj poštovanja kojeg je SPC do sada uživala i u crnogorskoj Prestonici i u našoj držav''----------Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Kubura

05.09.2021. 16:19

Milo svojom mrznjom i napadima na SPC zapravo radu na ujedinjavanju Srba i u korist Srba. . On nas je samo naelektrisao i ujedinio, ucinio da organizujemo litije i ojacamo svoje srpstvo. Nato spijuni mu prave medvedju uslugu svojim glupim savetima. Isto kao i u Avganistanu. Na kraju ce i on bezati avionom, sa torbama kesa.

Toza

05.09.2021. 16:26

E Milo mučenice...toliko si na vlasti a suštinu nisi naučio. Toliko si pao da ne razumeš ni samog sebe... Ti prava nemaš niti morala da pričaš o Petru Cetinjskom niti o Bogu.

smederevac

05.09.2021. 16:32

Страшно је то такозвани пријатељу Ђукановићу што си ти исти љубио тај крст. Колико човек треба да буде ђубре да погази своја дела?

Sremci

05.09.2021. 16:42

Policija Srbije treba javno da kaže da prilikom dolaska tog kriminalca i njegovih pristalica ne garantuje bezbednost kao za sve poštene i dobronamerne,jer nemože sve kontrolisati,a ne da neće

naranca

05.09.2021. 16:59

''okupljeni građani sebi nisu dozvolili ni jednog trenutka da ugroze mir i stabilnost Prestonice i Crne Gore, i da ugroze život i zdravlje bilo kog od okupljenih građana uključujući i pripadnike organa bezbednosti Crne Gore''----------------------sto je opisano kao divljanje komita

Nikola

05.09.2021. 18:42

Takodje je sramota za jednu demokratske državu da Predsednik organizuje napad na policiju i blokade puteva kako oni čiji bi Predsednik trebalo da bude ne bi mogli da imaju slobodu kretanja i Ustavom zagarantovanu slobodu veroispovedanja. Medjutim da bi neko mogao da oseti sramotu morao bi da ima obraz i poštenje a neki su to davno izgubili. Takodje danas smo bili svedoci da crnogorci pozivajući se na časnu prošlost guraju žene u prve redove

Osnovno pravo čoveka

05.09.2021. 20:32

Eto, sam je priznao da.je princip ljudskog dostojanstva pogažen njegovim političkim zalaganjem. Time se svrstao u civilizacijskom i aksiološkom smislu među naciste par excellence.

Petra

05.09.2021. 20:40

Dođe jednom sa ulice na vlast u sred Podgorice, kad je ščepa, taj ne stade dok sve živo ne pokrade. Milo Britva ne zna Boga ni Alaha, Vrati Milo pare, banku i Majbaha, pa maricom u Spuž, na mnogo godina, sprema ti se, Milo, robijica fina... Milo mnogo blaga nudi, za foteljom Britva ludi, I veliku kesu dreši da probleme svoje reši. Ali kesa ne pomaže, zalud Milo vara, laže. Milo Britva ne zna Boga ni Alaha, vrati, Milo, pare, banku i Majbaha, pa maricom u Spuž, na mnogo godina, sprema ti se Milo robijica fina.

Oj Niksicu junackoga lica

05.09.2021. 21:33

Mici se Milo dosta si unistavao sopstveni narod, dosao ti je kraj..nemas ti obraza...bruka zivi dovjeka...Srpske vlasti treba da preuzmu i kazne Canka kada se vrati za raspirivanje mrznje prema Srpskom narodu i Srbiji. DOSTOJAN JE MITROPOLIT JOANIKIJE..AMIN...

Jorgan planina

11.09.2021. 16:47

Nestretnice cuvalo te je obezbedjenje u Portonovom dok si spavao, eto toliko si cist, da ne Mozes bez obezbedjenja da zanocis. Cuti samo cuti, ne progovaj ni jednu vise o casti i postenju!!!