KRSTOVIĆIMA ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Otac i ćerka se dovode u vezu sa švercom 1,4 tone kokaina

Novosti online

31. 08. 2021. u 13:59

MARINI i Budimiru Krstoviću, koji se dovode u vezu sa krijumčarenjem 1.400 kilograma kokaina, određen je pritvor do 30 dana.

КРСТОВИЋИМА ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Отац и ћерка се доводе у везу са шверцом 1,4 тоне кокаина

Otac i ćerka, Budimir i Marina Krstović, brane se sa slobode / Foto Fejsbuk

Veće Višeg suda u Podgorici preinačilo je odluku sudije za istragu Radomira Ivanovića i odredilo pritvor Budimiru (66) i Marini Krstović (27), osumnjičenima za šverc 1.400 kilograma kokaina.

To je saopštila portparolka Višeg suda Aida Muzurović.

Žalbu na odluku Ivanovića prethodno je podnelo Više državno tužilaštvo.

VDT juče se žalilo na odluku sudije za istragu Radomira Ivanovića - da Krstoviće pusti da se sa slobode brane optužbi za neovlaćenu proizvodnju, držanje i stavljanje o promet opojnih droga.

Sudija Ivanović nakon saslušanja odbio je predlog više državne tužiteljke Tanje Božović - da im odredi pritvor do 30 dana i Krstovićima izrekao mere nadzora - zabrana napuštanja mesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja policiji.

Osumnjičeni su pred sudijom Ivanovićem tvrdili da nemaju veze sa kokainom pronađenim u njihovom hangaru u Mojanovićima.

Ivanović, koji je u kumovskim odnosima sa bratom Budimira Krstovića, rekao je da to nije imalo uticaja na njegovu odluku.

Ipak, predstavnici izvršne vlasti juče su ocenili da je sudija morao da se izuzme iz tog predmeta zbog sumnje u pristrasnost.

Krstovići su uhapšeni u akciji "187" u kojoj je policija zaplijenila rekordnih tonu i četristo kilograma kokaina.

(Vijesti)

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)