PSI NOSILI LJUDSKE KOSTI: Uzemirjuće scene u blizini Kliničkog centra Crne Gore

S. Đ.

05. 08. 2021. u 20:11

KOD obale reke Morače pronađene su kosti, a kako navodi sagovornik Novosti iz podgoričke policije, pitanje je da li će se i nakon obavljene obdukcije znati da li je reč o ženskoj ili muškoj osobi.

ПСИ НОСИЛИ ЉУДСКЕ КОСТИ: Уземирјуће сцене у близини Клиничког центра Црне Горе

Klinički centar Crne Gore

- Kosti su pronašli psi u jednoj od pećina, iznade reke Morače, u delu ispod Kliničkog centra Crne Gore. Kada su građani primetili da životinje u zubima nose sumnjive kosti o tome su odmah obavestili policiju. Sa čitavim slučajem je upoznat nadležni tužilac koji je odredio da se obavi obdukcija - kaže sagovornik Novosti iz podgoričke policije.

Dodaje da prema preliminarnim rezultatima istrage i uviđaja, ukazuju da je reč o osobi kojoj duži vremenski period gubi trag.

- Na osnovu do sada prikupljenih dokaza ne možemo reći da li jenad tom osobom počinjen zločin. Zbog mesta na kojem su kosti pronađene ne možemo isključiti ni mogućnost da je reč o utopljeniku koju su struje nanele na te stene - dodaje naš sagovornik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)