KAKO SE KRIJE DPS? Kad počne otkrivanje kako su otimali novac, odmah se presele u film Veljka Bulajića

V. K.

04. 08. 2021. u 22:39

ZANIMLjIVO je da DPS kad god se otkriva kako su otimali novac od građana želi nekako da se preseli u film Veljka Bulajića i sakrije od suda javnosti, navodi NSD Nikšić.

КАКО СЕ КРИЈЕ ДПС? Кад почне откривање како су отимали новац, одмах се преселе у филм Вељка Булајића

Foto Tanjug

Ne može kad se otkrije kako su Batu Mirjačiću lično iz opštinskog budžeta davali preko dve hiljade evra mesečno bez osnova, da se kaže kako je to obračun sa antifašizmom. To je obračun sa krađom i kriminalom čiji je ovo samo jedan mali deo. 

Mirjačiću koji jedino može da bude zaslužni borac partije DPS, a nikako Drugog svetskog rata uopšte nije sporno da se njemu i njegovim drugarima daje toliki novac a da npr. preko šesdeset mladih momaka u RK Sutjeska, mnogi parovi koji pokušavaju da dobiju dijete, nemaju sredstava za svoje potrebe dok se oni baškare i putuju na račun države. 

Da ne govorimo o tome da je i što se antifašizma tiče zastranio pa su mu isto Ljubo Čupić i Krsto Popović koji je bio otvoreni fašista. Takođe nismo čuli da su se Mirjačić i njegova organizacija pobunili kada je u Podgorici podignut spomenik kraljici fašističke Italije. 

Takvi ljudi, ideološki mutanti i oni koji su ojadili Nikšić ne mogu odlučivati o tome ko je antifašista a ko nije. DPS i Mirjačić nemaju tapiju na antifašizam. Došli su pod provjeru svoga poslovanja i ako su čisti nemaju čega da se plaše. 

Nikšić želi da izađe iz priče o Drugom svetskom ratu, iz DPS priče o devedesetima u kojima se svađaju sami sa sobom jer su tada oni bili na vlasti, i da krene putevima 21. vijeka i poboljšanjem života za sve svoje građane, koje niko neće isleđivati na prijekim partijskim sudovima već će se truditi da im obezbjedi bolji život, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POGINULE DVE OSOBE U TEŠKOJ NESREĆI: Crni bilans saobraćajke na crnogorskom primorju