PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović je izjavio da Srbija pokušava da dokaže da je Crna Gora srpska država i da kroz svoju državnu politiku dovodi u pitanje crnogorsku nezavisnost.

Vladan

26.07.2021. 16:07

Pa Milo čoveče, pa mi u Srbiji smo jedva dočekali da se vi odcepite, preko 80% Srba u Srbiji je vaše otcepljenje dočekalo kao oslobodjenje Srbije jer vi ste direktorovali u Srbiji i trošili naše novce. Mi smo vaše otcepljenje doživeli kao spas, pa i sami znate šta ste sve radili ovom jadnom narodu u Srbiji, i u onoj staroj Karadjordjevićkoj Jugoslavije i od 1945, pa i 90-tih godina vi ste vladali Srbijom. Verujte nam Djukanovića da smo mi presrećni da nismo više sa vama u istoj državi i nemojte da se za vaše neuspehe vadite na nas. Zivite u vašoj državi i budite sigurni da vam gradjani Srbije žele sve najbolje.

Bonaparta

26.07.2021. 16:10

Dragi Milo da mene neko u ovoj državi nešto, odmah bi zatvorio grancu prema CG i sve tvoje istomišljenike koji trče u Srbiju ko ovca na so,a pljuju po njoj gore nego nacisti odmah spakovao i prvim vozom vratio u rodni kraj.Ne bi se više šepurili po Bg na vodi i prali pare od šverca droge i cigareta. Ukoliko mislite da mi u Srbiji ne možemo bez vas da živimo i da nam trebaju vaše narko bitange hvala vam do neba zadržite ih za sebe. Bila vam je Srbija dobra dok je odvajala 9 god doprinos za izgradnju CG posle zemljotresa.Gomila para je završila od srpskih radnika u vašim džepovima. Prugu BB Srbija je platila i još plaća kredite za nju kao i za Barsku luku. Dosta više vašeg mudrovanja i prosipanja pameti, jer sem pljuvanja po Srbiji nemate šta drugo da ponudite i to malo slane vode.

Šator

26.07.2021. 19:33

@Bonaparta - Наш је проблем што смо и за шта одвајали и давали. Умјесто давања можемо куповати. Сад, што су нам комунисти попили памет, опет смо сами криви. Само свој интерес треба да гледамо и своја посла. Иначе, излаз на море је стратешки интерес, али опет ови којима су комунисти попили памет брљају и лупају ..

Mungos

26.07.2021. 16:13

Odagnati strah kod neprijatelja - podići visoki zid da ne možete preći. Zabraniti protok robe i ljudi i ne pričati o neprijatelju nikada više. Kao da ne postoje na ovome svetu.

Mitrofan Fustić Morija iz Karavilja

26.07.2021. 16:29

Неспорно је, да су сви људи које живе на географски омеђеном простору званом Црна Гора православни Срби. Етногенеза црногораца није од јуче (сетимо се зеленаша и белаша) и то одговара антисрпским и антиправославним елементима у свету (пре свега у Европи). Они су сада ојачали, постали су званично део осовине НАТО - ЕУ - САД - Ватикан - Ријад и почели су жестоко да нападају Србе и Србију. А ми морамо стално да им говоримо: било како било, ви сте Срби и тачка. За крст часни и слободу златну.

Kruskoo

26.07.2021. 16:59

Escobar Britva Dukanovic je zabrinut za svoje basnoslovno bogatstvo steceno nelegalno(kriminalom pre svega)u 30 godina dugoj vladavini gde nista nije bilo ni posteno ni demokratski..Napadi na Srbe i Srbiju treba da posluze kao paravan i alibi..O kakom se diktatoru i manipulatoru radi govori cinjenica da on nemoze da postuje cinjenicu da u zemlji postoji 30% gradana koji se izjasnjavaju kao Srbi..Umesto civilizovanog i gradanskog stava i nacela koji kaze sve gradane treba postovati bez obzira na nacionalnu pripadnost,on smatra 30% gradana da su "neprijatelji Crne Gore" sto nije tacno..Tacno je da su neprijatelji svega onoga sto ima veze sa njegovim 30-togodisnjim nasledem u vidu kriminala,diskriminacije i obespravljivanja...Znaci nije problem Crna Gora..vec (kriminalno) njegovo poimanje iste koju on smatra samo svojom i svojih podanika..pardon istomisljenika koji su po svim osnovima privilegovani i mimo zakona koji vazi za sve..

Solo

26.07.2021. 22:32

Sto kaze nas MATIJA BEĆKOVIĆ: Đukanović je roba kojoj je davno istekao rok upotrebe! Moze jos uvek da landara ali mu se kraj sve vise priblizava....samo je pitanje gde ce da pobegne i ko ce da ga primi i stiti do kraja zivota...Ameri..ni slucajno, Rusi njet...jedino mu ostaje Rama ili Kurti...

beli 22

27.07.2021. 00:02

Djukanovic je potpuno u pravu ,Crnogorci nemaju nikakve slicnosti sa Srbima,po ponasanju ,krvi, mene kao Srbina bei bilo sramota da imamo nesto slicno ..