DIREKTAN SUDAR DVA PUTNIČKA VOZILA: Saobraćajna nesreća u Sutorini šestoro mladih povređeno

V. V.

13. 07. 2021. u 13:29

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se desila u noći između ponedeljka i utorka, nešto posle jedan sat, na Jadranskoj magistrali u Sutorini povređeno je šest osoba.

ДИРЕКТАН СУДАР ДВА ПУТНИЧКА ВОЗИЛА: Саобраћајна несрећа у Суторини шесторо младих повређено

Foto: Depozitfotos

 Iz hercegnovskog Centra bezbednosti informisali su da su se u blizini prodavnice „Tehnomaks" direktno sudarila dva putnička vozila marke Volksvagen Pasat. Prema prvim podacima Pasat registarskih oznaka HN BE 989, kojim je upravljao Ž.Č. (2002) iz Herceg Novog, a koji se kretao iz Igala ka Sutorini, iz zasad neutvrđenih razloga prešao je u suprotnu kolovoznu traku. Tako je došlo do direktnog sudara sa Pasatom registarskih oznaka HN AM 720 kojim je upravljao Đ.B. (1998) takođe iz Herceg Novog a koji se kretao od Sutorine ka Igalu.

Ž.Č. je sa povredama opasnim po život prebačen u Klinički centar Crne Gore. Teške telesne povrede zadobile su njegove saputnice M.N. (2004.) i I.L. (2003.), kao i drugi vozač Đ.B. Oni su smešteni u Specijalnu bolnicu „Vaso Ćuković" u Risnu. lakše povrede zadobile su S.S. (2004) i N.A. (2009) iz Herceg Novog.

Saobraćaj je na ovoj deonici bio u prekidu do 3:30, a uviđaj su obavili dežurni Osnovni državni tužilac iz Herceg Novog Risto Stijović, uz učešće saobraćajne patrole i kriminalističkog tehničara hercegnovskog Centra bezbednosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)