KRIVOKAPIĆ U PANICI, HOĆE DIJALOG SA STRANKAMA: Lider SNP Vladimir Joković za "Novosti" o razrešenju političke krize

M. S.

21. 06. 2021. u 16:15

LIDERI i predstavnici političkih partija koje iz tri koalicije koje čine vlast u Crnoj Gori, posle političke krize koja je nastala pre nedelju dana i trese vlast u državi nakon izglasavanja rezolucije o genocidu u Srebrenici i smene ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava na inicijativu premijera Zdravka Krivokapića, sastaće se u četvrtak, kako bi razgovarali o izlasku iz dramatične situacije, saznaju Novosti.

КРИВОКАПИЋ У ПАНИЦИ, ХОЋЕ ДИЈАЛОГ СА СТРАНКАМА: Лидер СНП Владимир Јоковић за Новости о разрешењу политичке кризе

Foto: SNP

- Sastanak će početi u 17 sati. Mi smo o inicijativi za dijalogom poslali pozive i nadamo se da će sve uroditi plodom - kaže za Novosti lider SNP, i poslanik Vladimiri Joković, koji je zajedno sa liderom DEMOS-a Miodragom Lekićem pozvao da se održi sastanak. Joković je potvrdio naša saznanja da će makar ''prvi krug'' razgovora početi bez predsednika Vlade Zdravka Krivokapića, koga više ne prihvata većina iz vlasti.

Foto: Novosti

- Dobili smo poziv od Krivokapića da otpočnemo razgovore, ali, mi želimo prvo da u neposrednom reazgovoru jednih sa drugima iz partija na vlasti zauzmemo stav i da nakon toga popričamo sa premijerom. Stvar je više nego ozbiljna, nema odlaganja - poručio je Joković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SOLIDARNOST NA DELU: Jedna od osnovnih vrednosti za uspostavljanje mira i pravde u svetu