
ПЉЕСКАВИЦЕ ОД ШАРГАРЕПЕ ИЗ РЕРНЕ: Од ручка до десерта - најбољи и најздравији састојак за сваки оброк
Једна шоља шаргарепе "тежи" само 50 калорија, али осим што је експерт за скидање килограма може вам помоћи и да лепше поцрните на сунцу
02. 09. 2023. у 14:00

ОВУ НАМИРНИЦУ РУСИ ЈЕДУ СВАКИ ДАН ЈЕР ЈЕ НЕНОРМАЛНО ЗДРАВА: Испробајте доручак који ће вам променити живот
Желите заситан, хранљив доручак који ће и ваша деца волети? Пробајте хељдину кашу.
02. 09. 2023. у 11:56

РУЧАК ЗА ДАНАС: Најбољи и најлакши начин пуњења паприка на свету - буквално се "саме спремају"
ЛЕТЊИ ручак без којег се не може замислити права српска трпеза су пуњене паприке.
02. 09. 2023. у 07:05

ЧУВЕНИ РУСКИ КУВАР ОТКРИО ЈЕ РЕЦЕПТ ЗА НАБОЉЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Уместо пиринча ставља 1 састојак који даје посебан укус
Руски професионални кувар, Вјачеслав Красилниковје открио је рецепт за пуњене паприке које обожавају их и највећи гурмани.
02. 09. 2023. у 07:00

ХАРМОНИКА КРОМПИР: Најлепша и најукуснија вечера од састојака које већ имате код куће
СПОЉА хрскав, а унутра мекан и сочан кромпир биће савршена вечера за свачији џеп!
01. 09. 2023. у 19:55

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Ћуфте у сосу од мирођије
ЈЕДНОСТАВАН ручак који ће волети сви укућани!
01. 09. 2023. у 07:05

ТЕСТЕНИНА СА ГРАШКОМ: Лаган и брз ручак - одлична идеја за свако доба године
РЕЦЕПАТА за једноставан ручак који се може на брзину припремити никад није доста. Зато ево још једнога!
31. 08. 2023. у 15:50

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Посне поховане тиквице из рерне
УЖИВАЋЕТЕ уз ову верзију похованих тиквица припремљених на много здравији начин, са доста мање уља.
26. 08. 2023. у 07:00

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Посни пилав са буковачом
УЗ МАЛО састојака, савршен ручак!
25. 08. 2023. у 11:45

НАЈБОЉИ НАЧИН ПРИПРЕМЕ ШАМПИЊОНА: Кремасти, преукусни и изузетно здрави - читав оброк од само три састојка
ШАМПИЊОНИ могу бити комплетан оброк ако их спремите на овај начин, а послужени уз паленту представљају прави специјалитет.
23. 08. 2023. у 12:00

КАКО СЕ ИСПРАВНО ПРАВИ ПОСНИ ПАСУЉ: По рецепту наших бака - јефтино и лако
Изрека "прост као пасуљ" је настала због тога што се ово јело спрема најједноставније. Срби би рекли да је пасуљ мајка свих јела, али посан пасуљ је чиста основа свега. Због влакана и свих нутријената сматра се најздравијим јелом. У данима поста ово је јело које ће вас заситити и нахранити баш како треба.
22. 08. 2023. у 17:00

ДВА ПРОВЕРЕНА РЕЦЕПТА ЗА ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Први са кромпиром и луком, а други са шампињонима и пиринчем (ВИДЕО)
Брзо и једноставно се спремају, а идеалне су за дане поста као и за све оне који не конзумирају месне производе.
22. 08. 2023. у 15:07

УЛЕПШАЋЕ СВАКУ ТРПЕЗУ: Посна слана торта са спанаћем и печуркама је толико укусна да ће вам сви тражити рецепт
ПОСНА слана торта са спанаћем и печуркама се прави лако, али се још лакше и поједе.
22. 08. 2023. у 07:00

РУЧАК ЗА ДАНАС: Монашко вариво из рерне - посно или мрсно, одлучите сами
МОНАШКО вариво из манастира Рукумија има своју посну и мрсну варијанту, а на вама је да одлучите како ћете да га спремите
21. 08. 2023. у 12:00

РУЧАК ЗА ДАНАС: Пилетина у сочном белом сосу и пире кромпир - јело којем деца не могу да одоле
Пилећи филе никад укуснији није био него спремљен на овај начин и послужен уз пире кромпир. Деца обожавају пилеће бело месо, а оно је опет толико једноставно за припрему да је увек наш први избор када спремамо ново јело. Испробајте овај начин припреме пилећег филеа и уживајте у комплетном оброку:
20. 08. 2023. у 12:00

РУЧАК ЗА ДАНАС: Пастрмка из рерне и кромпир салата
ПОСТ чисти тело од токсина, а душу од греха - кажу свештеници, а ми вам данас доносимо једно дивно посно јело.
18. 08. 2023. у 12:00

ОВАКО СЕ ПРАВЕ КЛАСИЧНЕ ИТАЛИЈАНСКЕ ЛАЗАЊЕ: Укус је сасвим различит и так сада схватамо колико су добре
Класичне италијанске лазање подразумевају прављење домаћих кора и фил који је укусан као сан. Да ли сте икада спремали лазање по старом италијанском рецепту? Ето прилике и за то:
16. 08. 2023. у 20:00

СТАРА ХЕРЦЕГОВАЧКА ЦИЦВАРА: Кажу да је мелем за црева, људи су је вековима јели и пуцали од здравља
Доносимо вам рецепт за стару херцеговачку цицвару, којој нико не може да одоли. Цицвара је старо, традиционално јело које се некада свако јутро спремало. Била је незаобилазни дио српске, црногорске, крајишке и источнохерцеговачке кухиње. Спрема се од жутог или белог кукурузног брашна са додатком кајмака или сира, у зависности од тога у ком се крају спрема специјалитет.
16. 08. 2023. у 17:00

САВРШЕН ОБРОК ЗА ЛЕТО: Печени патлиџан са парадајзом, пилетином и сиром
МОЖДА нисте љубитељ плавог парадајза, али у овој сочној летњој комбинацији нећете моћи да му одолите.
15. 08. 2023. у 23:30

САВРШЕН И БРЗ ОБРОК: Кремасте њоке, спремне за 15 минута!
СУПЕР брз ручак, неодољивог укуса!
15. 08. 2023. у 21:14

ЋУФТИЦЕ У СОСУ ОД ЛУКА И СЕНФА: Издашан ручак за целу породицу
ДОНОСИМО вам најбољи рецепт за ћуфте у сосу од лука и сенфа, којим је тешко одолети.
15. 08. 2023. у 18:00

ЧУВЕНИ КУВАР ОТКРИО РЕЦЕПТ ЗА ПРАВИ ГУЛАШ: Због једног састојка месо буде мекано као душа, а сафт преукусан
Научите како се прави најукуснији гулаш и који састојак га чини тако савршеним. Постоје разни рецепти за гулаш, који важи за једно од компликованијих јела. Међутим, уз одређене кулинарске трикове, овај посао ће захтевати минимум труда, а осим тога, укус ће бити невероватан. Тајну најукуснијег гулаша отктива кувар Ивица Штрумл. Одабир меса је најбитнији део посла. "Узмите јунећи врат. Плећка је добра алтернатива. Месо од бута биће влакнасто и неће бити тако мекано. Код динстања лука битно је осетити тренутак када додајемо месо. Луку је потребна густина, слаткоћа и укус који нема ноту "куваног лука". Тако да не сме бити ни превише смеђе боје јер се неће разградити ни пресветле јер неће бити укусан. Нађите средину, нешто као за рижото. Месо сецкајте на веће коцке, може и 5 цм. То није јело за изложбу, а тако ће бити сочније“, открива кувар Ивица Штрумл и додаје: "Не одстрањујте лој с меса већ само опне и тетиве. Лој ће се истопити и дати додатни ‘шмек’ јелу. Не штедите вино, нити на квалитету одабраног вина. Најбоље вино је црвено и то оно које волите да пијете уз гулаш.
15. 08. 2023. у 10:00

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ САТАРАШ: Савршено и лагано јело, а један састојак даје му посебну арому
Сатараш је многима омиљено јело, а прави се брзо и лако.
15. 08. 2023. у 07:00

РУЧАК ЗА СКИДАЊЕ КИЛАЖЕ: Пуњене паприке само за оне који желе да смршају без гладовања
АКО желите да смршате али без гладовања, спремите себи пуњене паприке на овај начин.
14. 08. 2023. у 12:00