БРЕГА, БОБАН И МАРКО У БОРАТУ: Музику за наставак хит комедије Саше Барона Коена радили српски музичари

БРЕГА, БОБАН И МАРКО У "БОРАТУ": Музику за наставак хит комедије Саше Барона Коена радили српски музичари

ВОЂА "Бијелог дугмета" и "Оркестра за свадбе и сахране", сарајевски композитор Горан Бреговић (70), после 14 година, поново је сарађивао са енглеским комичарем, сценаристом и продуцентом Сашом Бароном Коеном (49), за потребе наставка хит комедије "Борат".

27. 10. 2020. у 09:37

СПОТ ИЗ ДНЕВНЕ СОБЕ: Ван Гогова видео-едиција Проба за ново доба

СПОТ ИЗ ДНЕВНЕ СОБЕ: "Ван Гогова" видео-едиција "Проба за ново доба"

БЕОГРАДСКА рок тројка "Ван Гог" објавиће у уторак, тачно у подне, на својим страницама на "Јутјубу", "Фејсбуку" и "Инстаграму", спот за песму "Више те не волим ко пре", одсвирану уживо на проби.

27. 10. 2020. у 07:22

УЧЕСТВУЈЕ И СРБИЈА: За Евросонг 2021. пријављена 41 земља

УЧЕСТВУЈЕ И СРБИЈА: За Евросонг 2021. пријављена 41 земља

ЕВРОПСКА радиодифузна унија (ЕБУ) саопштила је данас да је учешће на „Песми Евровизије“, која би следеће године требало да буде одржана у холандском граду Ротердаму, потврдила 41 земља, међу којима је и Србија.

26. 10. 2020. у 22:48

ДОЋИЋЕМО У СРБИЈУ ДА ПЕЦАМО ШАРАНЕ: Дин Мејси, некадашњи светски шампион у атлетици и домаћин серијала Познати риболовци

ДОЋИЋЕМО У СРБИЈУ ДА ПЕЦАМО ШАРАНЕ: Дин Мејси, некадашњи светски шампион у атлетици и домаћин серијала "Познати риболовци""

ПРЕ две деценије, двоструки светски шампион у атлетици и репрезентативац Велике Британије на Олимпијским играма, Дин Мејси, низао је успехе освајајући километре и медаље у дисциплини декатлон (десетобој).

26. 10. 2020. у 16:36

ДЕСИ СЕ ДА ЗАПЛАЧЕМ, СУЗЕ ПЕРУ ОБРАЗ! Ненад Јездић открио да ли је прави пример својој деци - па послао важну поруку

ДЕСИ СЕ ДА ЗАПЛАЧЕМ, СУЗЕ ПЕРУ ОБРАЗ! Ненад Јездић открио да ли је прави пример својој деци - па послао важну поруку

ГЛУМАЦ Ненад Јездић нашао се у главној улози једног новог филма, а сада је признао да је заплакао док је читао сценарио за ово остварење.

26. 10. 2020. у 15:10

ОД БЛУЗА ДО СОУЛА: Наташа Губеринић најављује соло првенац

ОД БЛУЗА ДО СОУЛА: Наташа Губеринић најављује соло првенац

ПЕВАЧИЦА Наташа Губеринић, која је својевремено са Аном Штајдохар наследила Ивану Петерс и Гоцу Тржан за микрофоном у групи "Тап 011", после дугогодишње сарадње са бројним музичарима и групама, објавила је самостални сингл Killed, којим најављује први соло албум Humanlike.

26. 10. 2020. у 13:53

ИГРА ПУНА ПРЕОКРЕТА: Милица Милша и Ива Штрљић снимају теленовелу

ИГРА ПУНА ПРЕОКРЕТА: Милица Милша и Ива Штрљић снимају теленовелу

ГЛУМИЦА Милица Милша у теленовели "Игра судбине", за коју сценарио пише њен супруг Жарко Јокановић, игра моћну али правичну Аду Каначки, оданог пријатеља пуног емпатије, која ће показати зубе ако неко само покуша да јој такне синове, које безусловно воли.

26. 10. 2020. у 12:39

РОКЕРИ СВИРАЈУ ЗА ХРАБРУ АНИКУ: Серија хуманитарних концерата у Фесту за лечење двогодишње девојчице

РОКЕРИ СВИРАЈУ ЗА ХРАБРУ АНИКУ: Серија хуманитарних концерата у "Фесту" за лечење двогодишње девојчице

ЈОШ једном се Србија удружила да помогне у лечењу детета, овога пута за двогодишњу Анику Манић, која болује од спиналне мускуларне атрофије, тип један.

26. 10. 2020. у 10:43

СРПСКА ЛАРА КРОФТ: Ана Кокић показала фигуру у црном корсету

СРПСКА ЛАРА КРОФТ: Ана Кокић показала фигуру у црном корсету

ПОП певачица Ана Кокић (37) је, од проглашења пандемије короне у марту, наступала само неколико пута. Бивша супруга Николе Рађена, са којим има ћерке Теу и Нину, каже да јој је здравље на првом месту, јер сви морамо остати јаки у глави, као и да јој новац није примаран.

26. 10. 2020. у 10:42

ТРИ ЈЕЗИКА ЗА 12 КОМПОЗИЦИЈА: ПГП РТС објавио албум модерних ромских хитова у раскошним аранжманима

ТРИ ЈЕЗИКА ЗА 12 КОМПОЗИЦИЈА: ПГП РТС објавио албум модерних ромских хитова у раскошним аранжманима

АЛБУМ "Цигани се враћају са неба", композитора Властимира Станисављевића Шаркаменца, уз извођењу Славка Николића (на слици) и Милице Поповић, објављен је недавно, у издању ПГП РТС. Њих двоје је пратио Уметнички ансамбл Министарства одбране "Станислав Бинички".

26. 10. 2020. у 09:24

РОДИТЕЉИ СУ МЕ ОСТАВИЛИ У ШУМИ: Потресна исповест Гоце Лазаревић -   Имала сам сурово детињство, а развод од Захара ме је дотукао

РОДИТЕЉИ СУ МЕ ОСТАВИЛИ У ШУМИ: Потресна исповест Гоце Лазаревић - Имала сам сурово детињство, а развод од Захара ме је дотукао

ПЕВАЧИЦА Гордана Лазаревић иза себе има тешко детињство, трагедију у којој је изгубила мајку и болан период кроз који је прошла након развода. Ипак, све то ју је данас начинило јаком женом која се ретко може видети без осмеха.

25. 10. 2020. у 19:51