ЛЕПА ВЕСТ: Србија добија нову брзу пругу - у октобру почиње изградња

ЛЕПА ВЕСТ: Србија добија нову брзу пругу - у октобру почиње изградња

МИНИСТАР грађевинарства је истакао да много инвестиција спроводимо у Нишу и околини и тек планирамо да улажемо. Како каже, Ниш ће постати саобраћајни центар не само југа Србије, већ целе југоисточне Европе.

05. 05. 2022. у 15:10

САДА СМО ДОБИЛИ СМИСАО ЖИВОТА: Млади брачни пар Маринковић са двоје деце се после две и по деценије вратио у Србију

"САДА СМО ДОБИЛИ СМИСАО ЖИВОТА": Млади брачни пар Маринковић са двоје деце се после две и по деценије вратио у Србију

ПОСЛЕ 20 година у Шведској и четири године живота у Шпанији, брачни пар Маринковић – Велибор (46) и Душица (34) са двоје деце, одлучио је да се врати у Србију.

29. 04. 2022. у 13:29

ЗНАЊЕМ УЗДИЖЕ ФАРМУ И ИМАЊЕ: Агроекономиста Павел Давид Михаљ, из Бољеваца код Сурчина,  спојио образовање и породичну традицију

ЗНАЊЕМ УЗДИЖЕ ФАРМУ И ИМАЊЕ: Агроекономиста Павел Давид Михаљ, из Бољеваца код Сурчина, спојио образовање и породичну традицију

КАДА је навршио 18 година, Павел Давид Михаљ (26) из сурчинског насеља Бољевци од деде Павела добио је на управљање фарму свиња.

28. 04. 2022. у 11:33

ЛЕПА ВЕСТ: Донето прво решење за помоћ мајкама за куповину првог стана

ЛЕПА ВЕСТ: Донето прво решење за помоћ мајкама за куповину првог стана

КОМИСИЈА за доделу новчаних средстава за изградњу, учешће у куповини, односно куповину куће или стана по основу рођења детета донела је прво позитивно решење, којим се одобрава помоћ државе у износу до 20.000 евра за куповину или изградњу прве некретнине, а у оквиру мере помоћи за мајке које су добиле дете након 1. јануара ове године.

21. 04. 2022. у 13:54

ОД ТРАКЕ ДО УНАПРЕЂЕЊА И ЉУБАВИ: Невена и Миодраг у Џонсон електрику у Нишу добили први посао након студија и напредовали у струци

ОД ТРАКЕ ДО УНАПРЕЂЕЊА И ЉУБАВИ: Невена и Миодраг у "Џонсон електрику" у Нишу добили први посао након студија и напредовали у струци

НЕВЕНА (35) и Миодраг Младеновић (31) прилику да знање стечено на факултету примене у пракси добили су већ на свом првом радном месту.

31. 03. 2022. у 08:27 >> 08:27

ГРАЂАНИ ОДУШЕЉЕНИ ДОЧЕКАЛИ ВОЗ И ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: СОКО долетео у Нови Сад - поздрављен тробојакама (ФОТО)

ГРАЂАНИ ОДУШЕЉЕНИ ДОЧЕКАЛИ ВОЗ И ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: СОКО "долетео" у Нови Сад - поздрављен тробојакама (ФОТО)

БРЗИ воз Соко већ је стигао у Нови Сад. Одушевљени грађани у великом броју дочекали су долазак воза и председника Србије Александра Вучића.

19. 03. 2022. у 11:53

СТИГЛА И ПРЕМИЈЕРКА: Српски министри на првој вожњи брзим возом до Новог Сада (ВИДЕО)

СТИГЛА И ПРЕМИЈЕРКА: Српски министри на првој вожњи брзим возом до Новог Сада (ВИДЕО)

ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић стигла је на станицу Београд Центар. Она ће заједно са Синишом Малим, Томиславом Момировићем, Иреном Вујовић, Александром Вулином и другим министрима присуствовати првој вожњи брзог воза до Новог Сада.

19. 03. 2022. у 11:12

ХВАЛА ПРЕДСЕДНИЧЕ! Вучић са Тијаном и Гораном пред полазак брзог воза - Наш сан се остварио! (ФОТО)

ХВАЛА ПРЕДСЕДНИЧЕ! Вучић са Тијаном и Гораном пред полазак брзог воза - "Наш сан се остварио!" (ФОТО)

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић стигао је на станицу Београд Центар. Председник ће присуствовати првој вожњи брзог воза "Соко" до Новог Сада.

19. 03. 2022. у 11:06

НИЧУ ПОГОНИ ЈАПАНСКОГ ГИГАНТА У НОВОМ САДУ: Производња у фабрици чувене корпорације Нидек у Србији стартоваће почетком наредне године

НИЧУ ПОГОНИ ЈАПАНСКОГ ГИГАНТА У НОВОМ САДУ: Производња у фабрици чувене корпорације "Нидек" у Србији стартоваће почетком наредне године

РАДОВИ на изградњи фабрике јапанске корпорације "Нидек" у Новом Саду одвијају се без проблема и по свој прилици биће завршени пре планираног рока, па се на јесен очекује њено опремање да би већ почетком следеће године почела производња, најпре тзв. показних производа, а потом све већа и већа.

15. 03. 2022. у 12:00

ЗА БРИГУ О ГРАЂАНИМА, КЉУЧ У РУКЕ: На новосадском Југовићеву усељавају се и ничу нови станови за безбедњаке

ЗА БРИГУ О ГРАЂАНИМА, КЉУЧ У РУКЕ: На новосадском Југовићеву усељавају се и ничу нови станови за "безбедњаке"

КАДА је почетком августа 2019. у Новом Саду положен камен темељац за изградњу првих станова за припаднике служби безбедности, у оквиру великог државног пројекта који је 2018. покренуо председник Александар Вучић, насеље Југовићево убрзо је постало велико градилиште. Друго највеће у сектору високоградње у Србији, после Београда на води. Нови Сад ће тако добити 1.972 стана по цени од свега 500 евра за квадрат.

11. 03. 2022. у 13:17

СЕДМОРО ПОПОВИХ ДОБИЛО НОВУ КУЋУ: Пошта Србије, СПЦ и град Кикинда, купили нови дом за породицу која је остала без крова над главом

СЕДМОРО ПОПОВИХ ДОБИЛО НОВУ КУЋУ: "Пошта Србије", СПЦ и град Кикинда, купили нови дом за породицу која је остала без крова над главом

ПОРОДИЦА Попов из Кикинде, са седам чланова, више неће страховати да ће им се срушити кров на главу, како је то било средином децембра. Коначно су добили кућу, на новој адреси, а поклонило им је ЈП "Пошта Србије". Омер Попов (41), његова жена Гордана и четворо малолетне деце, од 10, 13, 15 и 17 година, као и Омеров брат Маринко (44), сада живе у Улици Јована Радака, у насељу Велики бедем.

11. 03. 2022. у 11:00

БОЛНИЦА ПОД ЈЕДНИМ КРОВОМ ЗА ЈУГ СРБИЈЕ: Врање добија савремену здравствену установу ишчекивану деценијама (ФОТО)

БОЛНИЦА ПОД ЈЕДНИМ КРОВОМ ЗА ЈУГ СРБИЈЕ: Врање добија савремену здравствену установу ишчекивану деценијама (ФОТО)

ОКТОБРА 2020. године почели су обимни грађевински радови који ће унапредити здравствени систем југа Србије, олакшати посао медицинарима и пружити врхунску здравствену негу пацијентима из Пчињског и Косовско-поморавског округа.

04. 03. 2022. у 09:46