ВУЧИЋ О ПОСЕТИ ПОРОДИЦИ ПАЈОВИЋ: За два три дана кућа ће бити готова, први пут ће имати купатило, а Дејан своју собу

ВУЧИЋ О ПОСЕТИ ПОРОДИЦИ ПАЈОВИЋ: За два три дана кућа ће бити готова, први пут ће имати купатило, а Дејан своју собу

АЛЕКСАНДАР Вучић, председник Србије је током гостовања на ТВ прва прокоментарисао и недавну посету Дејану Пајовићу и његовој мајци.

06. 12. 2023. у 18:34

МАЈКО, ДОШАО НАМ ЈЕ НАШ ПРЕДСЕДНИК Дејан који добија кућу за Новости: Вучић опет показао да брине о сваком човеку

"МАЈКО, ДОШАО НАМ ЈЕ НАШ ПРЕДСЕДНИК" Дејан који добија кућу за "Новости": Вучић опет показао да брине о сваком човеку

ПРЕДСЕДНИК Србије, Александар Вучић пре пар дана обишао је Дејана Пајовића, који са својом болесном мајком живи у селу Mршинци, како би видео завршне радове на изградњи нове куће за Дејана. Овај пројекат покренут је на иницијативу председника Вучића и градоначленика Чачка, Милуна Тодоровића. Како нам је рекао Пајовић, не може да опише емоције које су га обузеле када је угледао председника.

02. 12. 2023. у 07:00

ОН ЈЕ ЧОВЕК ОД ВЕЛИКОГ МОРАЛА И ВРЕДНОСТИ: Домаћин кога је посетио Вучић у Злакуси - Живео сам за тренутак да угостим председника Србије

"ОН ЈЕ ЧОВЕК ОД ВЕЛИКОГ МОРАЛА И ВРЕДНОСТИ": Домаћин кога је посетио Вучић у Злакуси - Живео сам за тренутак да угостим председника Србије

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије, Александар Вучић, посетио је у среду породицу Шуњеварић. Како је за „Новости“ истакао домаћин Вељо, ово је за њега била огромна част, јер је о том дану сањао годинама.

01. 12. 2023. у 07:00

ЧОВЕК ЈЕ ТОЛИКО ПРИРОДАН ДА НИЈЕ БИЛО ПОТРЕБЕ ДА ГЛУМИ: Глумци за Новости испричали анегдоту са снимања са председником Вучићем (ФОТО)

ЧОВЕК ЈЕ ТОЛИКО ПРИРОДАН ДА НИЈЕ БИЛО ПОТРЕБЕ ДА ГЛУМИ: Глумци за "Новости" испричали анегдоту са снимања са председником Вучићем (ФОТО)

У СПОТУ који је јуче приказан, могли смо видети двојицу мушкараца са села који у локалној кафани причају о економији, здравству, инфраструктури, као и политици.

30. 11. 2023. у 12:02

ПУТЕВИ ЗА БУДУЋНОСТ: Погледајте шесту епизоду видео-серијала Новости - Источни крак Коридора 10 (ВИДЕО)

ПУТЕВИ ЗА БУДУЋНОСТ: Погледајте шесту епизоду видео-серијала "Новости" - Источни крак Коридора 10 (ВИДЕО)

У ОКВИРУ видео-серијала "Путеви за будућност" разговарали смо са грађанима Ниша о значају Источног крака Коридора 10 који је званично у рад пустио председник Србије Александар Вучић 2019. године.

26. 11. 2023. у 18:00

СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ, БАШ КАО И МЕШАЊЕ ЧВАРАКА Радићи о посети председника Вучића за Новости: Увек нам је драго да га угостимо (ФОТО)

"СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ, БАШ КАО И МЕШАЊЕ ЧВАРАКА" Радићи о посети председника Вучића за "Новости": Увек нам је драго да га угостимо (ФОТО)

"СРБИЈА не сме да стане, баш као и мешање чварака". Овако за "Новости" говоре Радићи, породица коју је председник Србије Александар Вучић обишао јуче у месту Шупљак код Суботице.

26. 11. 2023. у 07:00

КАО АВИОНСКА ПИСТА: Погледајте како изгледа мост који је био уништен у поплавама код Краљева - Обећање испуњено и пре рока (ФОТО)

КАО АВИОНСКА ПИСТА: Погледајте како изгледа мост који је био уништен у поплавама код Краљева - Обећање испуњено и пре рока (ФОТО)

НЕКОЛИКО дана пре предвиђеног рока, нови мост преко Мусине реке у Адранима, на Ибарској магистрали недалеко од Краљева, јуче је, у 13 сати, пуштен у саобраћај.

25. 11. 2023. у 10:46

ШАХИСТИ КОЈИ СУ ПОКОРИЛИ ЕВРОПУ ЗА НОВОСТИ: Ово је историјски успех! Захвални смо председнику Вучићу на подршци

ШАХИСТИ КОЈИ СУ ПОКОРИЛИ ЕВРОПУ ЗА "НОВОСТИ": "Ово је историјски успех! Захвални смо председнику Вучићу на подршци"

МУШКА репрезентација Србије у шаху освојила је златну медаљу на Европском првенству у Будви, након што су у последњем, деветом колу победили Грчку са резултатом 3:1. Како нам кажу, овом успеху се нису надали, с обзиром на то да је конкуренција била јака, али су се њихов труд и месеци рада исплатили. Такође, како наводе, захвални су председнику Србије Александру Вучићу на подршци коју су им пружили држава и он лично.

21. 11. 2023. у 12:55

НА ОВАКВОМ ТЕРЕНУ РАЂАЋЕ СЕ БУДУЋЕ ЗВЕЗДЕ: Џајић за Новости на отварању стадиона у Зајечару (ВИДЕО)

НА ОВАКВОМ ТЕРЕНУ РАЂАЋЕ СЕ БУДУЋЕ ЗВЕЗДЕ: Џајић за "Новости" на отварању стадиона у Зајечару (ВИДЕО)

ДРАГАН Џајић председник Фудбалског савеза Србије рекао је за "Вечерње новости" на отварању стадиона у Зајечару да је изградња ових спортских објеката изузетно значајна за Србију.

19. 11. 2023. у 18:11

ПУТЕВИ ЗА БУДУЋНОСТ: Погледајте пету епизоду видео-серијала Новости - Моравски коридор (ВИДЕО)

ПУТЕВИ ЗА БУДУЋНОСТ: Погледајте пету епизоду видео-серијала "Новости" - Моравски коридор (ВИДЕО)

У ОКВИРУ видео-серијала "Путеви за будућност" разговарали смо са мештанима Крушевца, Варварина, Ћићевца и Макрешана о значају Моравског коридора који је званично у рад пустио председник Србије Александар Вучић у априлу ове године.

19. 11. 2023. у 18:00

БИЛИ СМО ИЗНЕНАЂЕНИ Николић за Новости описује како је протекао сусрет са Вучићем: Председник је фин и сасвим природан човек (ВИДЕО)

"БИЛИ СМО ИЗНЕНАЂЕНИ" Николић за "Новости" описује како је протекао сусрет са Вучићем: Председник је фин и сасвим природан човек (ВИДЕО)

ЗА МЕНЕ врло изненађујуће искуство, председник је баш фин и сасвим природан човек, као да смо прве комшије, такав сам утисак стекао.

13. 11. 2023. у 07:00

ПУТЕВИ ЗА БУДУЋНОСТ: Погледајте четврту епизоду видео-серијала Новости ауто-пут Рума-Шабац (ВИДЕО)

ПУТЕВИ ЗА БУДУЋНОСТ: Погледајте четврту епизоду видео-серијала "Новости" ауто-пут Рума-Шабац (ВИДЕО)

У ОКВИРУ видео-серијала "Путеви за будућност" разговарали смо са мештанима Руме и Шапца о значају аутопута који је званично у рад пустио председник Србије Александар Вучић у октобру ове године.

12. 11. 2023. у 18:00

ЛЕСКОВЧАНКЕ ЗА “НОВОСТИ”: Грађанке које су се прве прегледале-Хвала председнику Вучићу на дигиталном мамографу у Лесковцу (ВИДЕО)

ЛЕСКОВЧАНКЕ ЗА “НОВОСТИ”: Грађанке које су се прве прегледале-"Хвала председнику Вучићу на дигиталном мамографу у Лесковцу" (ВИДЕО)

ЛЕСКОВЧАНКЕ које су се данас прве прегледале на новом мамографу у ОБ Лесковац захвалиле су се председнику Србије Александру Вучићу.

10. 11. 2023. у 21:25

НЕ ДОЛАЗИ ВАМ ПРЕДСЕДНИК СВАКИ ДАН У КУЋУ Станковићи о посети Вучића за Новости: Нисмо веровали, причали смо са њим као са комшијом

"НЕ ДОЛАЗИ ВАМ ПРЕДСЕДНИК СВАКИ ДАН У КУЋУ" Станковићи о посети Вучића за "Новости": Нисмо веровали, причали смо са њим као са комшијом

НЕ долази вам председник сваки дан у кућу, били смо изненађени и нисмо могли да верујемо, али када смо сели да попричамо, верујте, као да сам разговарао са комшијом.

06. 11. 2023. у 08:39

ПУТЕВИ ЗА БУДУЋНОСТ: Погледајте трећу епизоду видео-серијала Новости - Ипсилон крак (ВИДЕО)

ПУТЕВИ ЗА БУДУЋНОСТ: Погледајте трећу епизоду видео-серијала "Новости" - Ипсилон крак (ВИДЕО)

У ОКВИРУ видео-серијала "Путеви за будућност" разговарали смо са мештанима Суботице и Келебије о значају "Ипсилон крака" који је званично у рад 2019. године пустио председник Србије Александар Вучић.

05. 11. 2023. у 18:00

ПЕНЗИОНЕРЕ ОБРАДОВАО ПОПУСТ НА ВОЗ: Заједно са директором ПИО уручили смо најстаријим суграђанима пензионерске картице (ВИДЕО)

ПЕНЗИОНЕРЕ ОБРАДОВАО ПОПУСТ НА ВОЗ: Заједно са директором ПИО уручили смо најстаријим суграђанима пензионерске картице (ВИДЕО)

ДРЖАВА брине о најстаријим суграђанима, а у прилог томе говори задовољство пензионера због попуста које ће имати уз пензионерске картице. Директор ПИО фонда Реља Огњеновић сусрео се са пензионерима и лично уверио у важност оваквих пројеката.

02. 11. 2023. у 18:46