КОЛАЧ СЕДМО НЕБО: Кад га пробате, биће вам јасно зашто се тако зове

КОЛАЧ СЕДМО НЕБО: Кад га пробате, биће вам јасно зашто се тако зове

Савршена комбинација кокоса, ораха и чоколаде, тако фино избалансирани да вам се у једном залогају смењују три укуса, а ниједан није прејак. Једноставно, овај колач морате пробати, јер је укус неописив!

24. 05. 2024. у 17:30

ЧУВЕНА ШИРЛИ ТЕМПЛ ТОРТА БОЖАНСТВЕНОГ УКУСА: Чоколадна фантазија од торте коју ће ваши укућани просто обожавати

ЧУВЕНА ШИРЛИ ТЕМПЛ ТОРТА БОЖАНСТВЕНОГ УКУСА: Чоколадна фантазија од торте коју ће ваши укућани просто обожавати

Ширли Темпл је била глумица која је снимила мноштво филмова, добила сијасет награда вредних поштовања, након тога, посветила се дипломатској каријери. По њој је и ова класична торта добила име. Торта од добрих састојака, која због структуре може да потраје и неки дан дуже.

21. 05. 2024. у 15:00

БАУНТИ ТАРТ: Колач са кокосом прави се за 10 минута и једе се без гриже савести

БАУНТИ ТАРТ: Колач са кокосом прави се за 10 минута и једе се без гриже савести

Да направите овај колач биће вам потребан само блендер, не пече се и спрема се веома брзо и лако, а користе се здраве намирнице, према томе можете уживати у дегустацији без много муке и гриже савести.

18. 05. 2024. у 08:00

БЕЛА РАДА ТОРТА : Непревазиђена комбинација ораха и чоколаде

БЕЛА РАДА ТОРТА : Непревазиђена комбинација ораха и чоколаде

Бела рада је занимљива старинска торта која изгледа као чувени цвет бела рада. Прави се од кора које се премазују филом од ораха, а онда се уролају и секу у облику круга. Кругове кора ређате у облику цвета и премазујете чоколадним филом, а неке домаћице користе и познати посластичарски фил.

13. 05. 2024. у 19:00

ЧОКО-МОКО ТОРТА СА ГОТОВИМ КОРАМА: Рецепт за кремасту посластицу богатог укуса

ЧОКО-МОКО ТОРТА СА ГОТОВИМ КОРАМА: Рецепт за кремасту посластицу богатог укуса

Чоко-моко торта са готовим корама се јако брзо и једноставно припрема, тако да, било да је спремате како бисте се засладили само или поводом неког славља, ова торта је идеалан избор.

08. 05. 2024. у 12:03

МЕДЕНО СРЦЕ СА ВИШЊАМА: Чаробна комбинација чоколаде и вишње

МЕДЕНО СРЦЕ СА ВИШЊАМА: Чаробна комбинација чоколаде и вишње

Уместо пекмезом од кајсија, колач обогатите вишњама - укус ће вас одушевити. Поред тога што је веома укусан, овај колач се брзо спрема и веома је издашан. Рецепт је веома једноставан и може се спремати и у данима поста, јер у изворну верзију колача не иду ни јаја, ни млеко.

06. 05. 2024. у 15:00

ИДЕАЛНА ПОСЛААСТИЦА ЗА СУТРАШЊИ ЂУРЂЕВДАН: Домаћи ишлери - Топе се у устима

ИДЕАЛНА ПОСЛААСТИЦА ЗА СУТРАШЊИ ЂУРЂЕВДАН: Домаћи ишлери - Топе се у устима

Што дуже стоје, то су лепши. Ниједна слава, па ни Ђурђевдан није могла да прође без посластица са чоколадом, а ишлери су, чини се, предњачили, јер су и лепи “на око” и могу дуго да стоје.

05. 05. 2024. у 15:00