АКО НЕ ЗАВРШЕ ПРУГУ, НЕЋЕ ВИШЕ РАДИТИ У СРБИЈИ: Момировић - Нећемо дозоволити да се неко игра са грађанима

АКО НЕ ЗАВРШЕ ПРУГУ, НЕЋЕ ВИШЕ РАДИТИ У СРБИЈИ: Момировић - "Нећемо дозоволити да се неко игра са грађанима"

МИНИСТАР грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић поручио је данас да ће брза пруга на деоници Београд - Нови Сад бити завршена до краја 2021, како су страни партнери који изводе радове и обећали председнику Александру Вучићу, упозоривши их да више никада неће радити у Србији ако не буду испоштовали рок који су дали.

05. 12. 2020. у 12:04

ЦЕНТРАЛНИ РЕГИСТАР СТАНОВНИШТВА НА ПРОЛЕЋЕ: Обрадовић - Грађани треба да буду свесни да постајемо модерна државна

ЦЕНТРАЛНИ РЕГИСТАР СТАНОВНИШТВА НА ПРОЛЕЋЕ: Обрадовић - "Грађани треба да буду свесни да постајемо модерна државна"

ЦЕНТРАЛНИ регистар становништва требало би да буде активан у пуној примени на пролеће, најављује министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић, што је добра вест за грађане који морају на шалтере да би добили извод из књиге рођених, на пример, и низ других докумената који су им потребни.

05. 12. 2020. у 11:54

ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ Маја Поповић: Држава ће победити мафијаше

ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ Маја Поповић: Држава ће победити мафијаше

НОВА Влада је као један од најважнијих задатака поставила борбу против организованог криминала. Један од разлога за то је чињеница да су у претходном периоду одређене мафијашке групе покушале да се наметну као снага јача од државе.

05. 12. 2020. у 10:00

ДАЛЕКО ОД УЈЕДИЊЕЊА: Неслагање опозиције око раздвајања председничкх и парламентарних избора

ДАЛЕКО ОД УЈЕДИЊЕЊА: Неслагање опозиције око раздвајања председничкх и парламентарних избора

ИАКО опозициони лидери готово свакодневно позивају на збијање редова, јединство и заједничко деловање, стварање неког снажнијег блока, у којем би било више странака, није ни на видику.

05. 12. 2020. у 07:20

ПОКУШАВАЈУ ДА ОПЕРУ ЖУТУ КУЋУ: Албанија оспорава страховите злочине које је открио Дик Марти у свом извештају (ФОТО)

ПОКУШАВАЈУ ДА "ОПЕРУ" ЖУТУ КУЋУ: Албанија оспорава страховите злочине које је открио Дик Марти у свом извештају (ФОТО)

АЛБАНИЈА је формирала Специјалну комисију која треба да испита извештај Дика Мартија са циљем да га оспори, односно, да се Тирана опере од сарадње са ОВК, оцењује Милован Дрецун, председник Одбора за Косово и Метохију који није изненађен потезом Албаније, с обзиром да је, како каже, дубоко увучена у злочине ОВК.

04. 12. 2020. у 22:35

ЕЛ ПИБЕ ЈЕ И ЗВАНИЧНО ВЕЋИ ОД БОГА: Сан Паоло више не постоји, добродошли на стадион Дијего Армандо Марадона

ЕЛ ПИБЕ ЈЕ И ЗВАНИЧНО ВЕЋИ ОД БОГА: Сан Паоло више не постоји, добродошли на стадион Дијего Армандо Марадона

УЗАЛУД су се наполитански свештеници жалили на предлог закона - стадион Сан Паоло и званично је променио име у стадион Дијего Армандо Марадона

04. 12. 2020. у 19:42

ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА ОБРАЈАНОМ: Саветник за националну безбедност САД поздравио допринос председника Србије миру и стабилности

ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА О'БРАЈАНОМ: Саветник за националну безбедност САД поздравио допринос председника Србије миру и стабилности

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са саветником за националну безбедност САД Робертом О''Брајаном који је поздравио допринос председника Србије испуњавању циља да Западни Балкан буде миран и стабилан регион, привлачан за америчке и друге стране инвестиције, које би допринеле његовом друштвеном и економском развоју.

04. 12. 2020. у 18:00

ВЕСИЋ НАЈАВИО: Београд подноси кривичну пријаву због корупције око Моста на Ади!

ВЕСИЋ НАЈАВИО: Београд подноси кривичну пријаву због корупције око Моста на Ади!

ЗАМЕНИК градоначелника Горан Весић изјавио је да ће Град Београд следеће недеље поднети кривичну пријаву против НН лица како би тужилаштво утврдило ко је све био умешан у, како каже, корупцију у вези са изградњом Моста на Ади.

04. 12. 2020. у 13:18

„ИСТОРИЈА КОЈУ ИМАМО ЈЕ НАШ ПОНОС!” Вучић честитао Дан војних ветерана

„ИСТОРИЈА КОЈУ ИМАМО ЈЕ НАШ ПОНОС!” Вучић честитао Дан војних ветерана

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић упутио је данас честитку поводом Дана војних ветерана, у којој је навео да је уверен да нећемо морати више ратом и оружаним сукобима да бранимо нашу отаџбину од непријатеља и захвалио ветеранима на жртвама које су поднели.

04. 12. 2020. у 12:04

НАПАД САРАЈЕВА НА ДЕЈТОН И РС ПРЕКО АМЕРИКЕ: Ево шта бошњаци очекују од Бајдена

НАПАД САРАЈЕВА НА "ДЕЈТОН" И РС ПРЕКО АМЕРИКЕ: Ево шта бошњаци очекују од Бајдена

СВЕ чешће потенцирање ревизије Дејтонског споразума, а што се може чути од политичара и страних аналитичара, део је кампање из Сарајева која је осмишљена у бошњачким политичким круговима.

04. 12. 2020. у 09:00

ИСПИТАТИ И ЂИЛАСОВУ ИМОВИНУ И СВЕ СПОРНО: Јелисавета Васић из Савета за борбу против Корупције Тужилаштво мора да почне да ради

ИСПИТАТИ И ЂИЛАСОВУ ИМОВИНУ И СВЕ СПОРНО: Јелисавета Васић из Савета за борбу против Корупције "Тужилаштво мора да почне да ради"

ИМОВИНА бившег градоначелника Београда, сада лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, али и његовог брата и свих повезаних лица, хитно би морала да се нађе под истрагом тужилаштва - тај позив правосудним органима стизао је последњих дана из политичких кругова, али и из цивилног сектора.

04. 12. 2020. у 07:40

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА КИМ: Покушаји албанизације српске баштине на КиМ - фашизам

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА КИМ: Покушаји албанизације српске баштине на КиМ - фашизам

КАНЦЕЛАРИЈА Владе Србије за Косово и Метохију оценила је вечерас да је српска верска и културна баштина у покрајини, поред рушилачких напада, суочена и с настојањима да се албанизује како би се "доказала недоказива и суштински фашистичка теза да су простори Косова и Метохија одувек били албански и само албански".

04. 12. 2020. у 00:06

ГРАДИЋЕМО БОЉИ ОДНОС, АЛИ ОБАЗРИВО:  Вучић о антисрпској кампањи, протеривању амбасадора Божовића, мини Шенгену

ГРАДИЋЕМО БОЉИ ОДНОС, АЛИ ОБАЗРИВО: Вучић о антисрпској кампањи, протеривању амбасадора Божовића, мини Шенгену

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић каже да ће се Београд трудити да са новом владом у Црној Гори гради бољи однос, али пажљиво и обазриво, будући да је у Црној Гори видљива антисрпска кампања.

03. 12. 2020. у 23:20