МИЛОШ РАДЕНКОВИЋ ЗА НОВОСТИ: Будилник ми је мој син Лука (ФОТО/ВИДЕО)

МИЛОШ РАДЕНКОВИЋ ЗА "НОВОСТИ": Будилник ми је мој син Лука (ФОТО/ВИДЕО)

ПОПУЛАРНО ТВ лице и водитељ Јутарњег програма „Јутро“ на ТВ Прва, Милош Раденковић, плени публику крај малих екрана шармом и непосредошћу. Овај телевизијски новинар срца публике освојио је природношћу, топлом бојом гласа, харизмом, по којој је препознатљив, али и преданим радом. Постао је отац дечака Луке, који је јунак његовог живота, као и неко ко га најбоље буди у рану зору.

15. 04. 2024. у 08:05

НЕМАЊА МАТИЋ ЗА НОВОСТИ: Већ 24 године чекамо добар резултат (ФОТО/ВИДЕО)

НЕМАЊА МАТИЋ ЗА "НОВОСТИ": Већ 24 године чекамо добар резултат (ФОТО/ВИДЕО)

ПОПУЛАРНИ спортски ТВ водитељ и коментатор Радио-телевизије Србије Немања Матић препознатљив је по најави и одјави "Спортски поздрав" и специфичним преносима утакмица. Мечеве репрезентације коментарише са великом страшћу, али врло професионално, а до сада је преносио 42 спорта. Сваке среде на првом програму РТС, Немања је домаћин емисије "У сусрет Европском првенству у фудбалу, Немачка 2024", поводом предстојећег Европског шампионата у фудбалу који ће се овог лета одиграти у Немачкој, где је у фокусу и наравно наша репрезентација.

01. 04. 2024. у 08:05НЕМАЊА МАТИЋ ЗА "НОВОСТИ": Већ 24 године чекамо добар резултат (ФОТО/ВИДЕО)

НЕМАЊА МАТИЋ У ВЕЛИКОМ ИНТЕРВЈУУ ЗА НОВОСТИ: Умеће коментатора се не краде, са тим се родиш (ВИДЕО)

НЕМАЊА МАТИЋ У ВЕЛИКОМ ИНТЕРВЈУУ ЗА "НОВОСТИ": Умеће коментатора се не краде, са тим се родиш (ВИДЕО)

СПОРТСКИ ТВ ВОДИТЕЉ И КОМЕНТАТОР Немања Матић за "Новости" о емисији "У сусрет европском првенству у фудбалу, Немачка 2024.", анегдотама са терена и дечачком сну...

30. 03. 2024. у 12:00

ЧУДЕСНИ МАЧ ЦАРА КОНСТАНТИНА КАРТА ЗА СВЕТ: Французи откупили права за приказивање дуго очекиване домаће серије

ЧУДЕСНИ МАЧ ЦАРА КОНСТАНТИНА КАРТА ЗА СВЕТ: Французи откупили права за приказивање дуго очекиване домаће серије

И ПРЕ него што је стигла пред српску публику, једна од најишчекиванијих домаћих серија, "Константиново раскршће" добила је улазницу за свет. На угледном фестивалу Series Mania, који је одржан, од 19. до 21. марта, у Лилу (Француска), "Телеком Србија" продао је права највећем француском дистрибутеру за мистериозну историјску драму насталу по истоименом роману Дејана Стојиљковића, за коју је адаптацију урадио наш познати и признати сценариста Ђорђе Милосављевић.

30. 03. 2024. у 05:00

РАЗРЕШЕЊЕ МИСТЕРИЈА ЗАБРАНА: Финална сезона популарне серије Калкански кругови, од 30. марта, на Суперстар ТВ

РАЗРЕШЕЊЕ МИСТЕРИЈА ЗАБРАНА: Финална сезона популарне серије "Калкански кругови", од 30. марта, на Суперстар ТВ

ТРЕЋА, уједно последња сезона популарне драме са елементима мистерије, "Калкански кругови", стиже од 30. марта, викендом, у 21.00, на Суперстар ТВ. Живописни амбијент планине Букуља, у срцу Шумадије, показао се као савршена сценографија за мистичне приче. Ту нас враћа и нових 10 епизода, из пера Ђорђа Милосављевића, у режији Милана Караџића и Гордана Матића, а у продукцији кућа Firefly Productions и "Телеком Србија".

25. 03. 2024. у 12:30

ОВО ЈЕ НАШ ВЕЛИКИ УСПЕХ: Екипа серије Игра судбине гламурозном журком прославила емитовање 1000. епизоде (ФОТО)

ОВО ЈЕ НАШ ВЕЛИКИ УСПЕХ: Екипа серије "Игра судбине" гламурозном журком прославила емитовање 1000. епизоде (ФОТО)

НАЈГЛЕДАНИЈА И НАЈДУГОВЕЧНИЈА телевзијска серија на ТВ ПРВА, "Игра судбине" синоћ је прославила велики јубилеј, гала журком - емитовање 1000. (хиљадите) епизоде, на сплаву "Копеникус 610" у Београду, где су се бројне званице окупиле, како би увеличале овај догађај.

21. 03. 2024. у 08:05

МИЛИЈАНА МИЋУНОВИЋ: Шуњамо се, истражујемо, дивимо се обичним људима, а посао заиста може бити љубав

МИЛИЈАНА МИЋУНОВИЋ: Шуњамо се, истражујемо, дивимо се обичним људима, а посао заиста може бити љубав

ПОПУЛАРНА ТВ новинарка и водитељка емисија "Градске приче" и "Путевима Тесле" на Уна ТВ, Милијана Мићуновић, с посвећеношћу и љубављу успешно корача медијским небом, а срца публике је освојила харизмом, топлим осмехом, преданим радом. Све што чини српску престоницу, али и остале градове, њихов дух, енергију и "пулс", Милијана опипава кроз ту "градску авантуру" и људе који имају узбудљиве животне приче. А уз добру информисаност о Теслином стваралаштву, као и брзини у давању одговора и мало среће, такмичари, управо под Милијанином водитељском палицом, одговарају на питања о животу и генијалним проналасцима великог Николе Тесле.

20. 03. 2024. у 08:05

БОРБА ЗА ГЛУМЦЕ КАО БОКС-МЕЧ:  Позовите мог агента, од 20. марта, на каналу Стар лајф

БОРБА ЗА ГЛУМЦЕ КАО БОКС-МЕЧ: "Позовите мог агента", од 20. марта, на каналу Стар лајф

СПРЕМИТЕ се за гламур, интригу и много смеха са јединственом екипом ловаца на таленте фиктивне "Семјуел Кер агенције" која нам са француском комедијом "Позовите мог агента" на канал Стар лајф из Париза стиже од 20. марта.

17. 03. 2024. у 21:00

ПОГРЕШНО ЈЕ БЕЖАТИ ОД МРАКА У СЕБИ: Серинда Свон, звезда хит трилера Иследница, о новој сезони и улози која јој је промени

ПОГРЕШНО ЈЕ БЕЖАТИ ОД МРАКА У СЕБИ: Серинда Свон, звезда хит трилера "Иследница", о новој сезони и улози која јој је промени

МИСТЕРИОЗНА крими-драма "Иследница", која је заснована на истоименом бестселеру аутора Метјуа Р. Хола, у нових 10 епизода трећег циклуса, прати докторку Џени Купер, храбру форензичарку из Торонта, пред новим изазовом.

17. 03. 2024. у 06:45

КАДА ЈЕ ГОРЕЛО ЦЕЛО КОСОВО И МЕТОХИЈА: Нови документарац Погром Слађане Зарић премијерно 17. марта на РТС 1

КАДА ЈЕ ГОРЕЛО ЦЕЛО КОСОВО И МЕТОХИЈА: Нови документарац "Погром" Слађане Зарић премијерно 17. марта на РТС 1

НОВИ документарни филм "Погром", ауторке Слађане Зарић, који ће премијерно бити приказан у недељу, 17. марта, од 21.05, на РТС 1, доноси причу о дешавањима на Косову и Метохији од пре тачно 20 година.

16. 03. 2024. у 20:21

ТОЛА ДАЧИЋ И У ВРЕМЕНУ СМРТИ СВИРА ФРУЛУ ЗА ЖИВОТ: Слободан Бода Нинковић о улогама у серијама, нашим скупим поделама и историјским грешкама

ТОЛА ДАЧИЋ И У ВРЕМЕНУ СМРТИ СВИРА ФРУЛУ ЗА ЖИВОТ: Слободан Бода Нинковић о улогама у серијама, нашим скупим поделама и историјским грешкама

ОД када је, на концу 2021. године, уз буран аплауз у Београдском драмском позоришту испраћен у пензију, Слободан Бода Нинковић не седи скрштених руку јер, како каже на почетку разговора за "ТВ новости", "глума подразумева да тешко можете да станете".

16. 03. 2024. у 17:00

БРАНКО ЋОПИЋ ИЛИ ПРИЧА О ОДБАЧЕНОСТИ: Редитељ Саша Хајдуковић о новој серији, култној бањалучкој трилогији, односу са Николом Пејаковићем...

БРАНКО ЋОПИЋ ИЛИ ПРИЧА О ОДБАЧЕНОСТИ: Редитељ Саша Хајдуковић о новој серији, култној бањалучкој трилогији, односу са Николом Пејаковићем...

ОД филма "32. децембар", преко серија "Хотел Балкан" и "Адвокадо", до трилогије "Месо", "Кости" и "Кожа", Саша Хајдуковић углавном се режисерски кретао кроз натуралистичке крими-драме и комедије дубоко уроњене у слике, звуке и мирисе његове родне Бањалуке. Главни "кривац" да град на Врбасу добије место под рефлекторима је Никола Коља Пејаковић, који је, како каже за "ТВ новости" Хајдуковић, пригрлио његову идеју за "Месо".

09. 03. 2024. у 09:44

ХРАБРИ ЉУДИ ВЕЛИКОГ СРЦА: Тамара Грујић о 16. сезони познате хуманитарне емисије на Првој ТВ

ХРАБРИ ЉУДИ ВЕЛИКОГ СРЦА: Тамара Грујић о 16. сезони познате хуманитарне емисије на Првој ТВ

Уз помоћ пријава гледалаца Прве и пратилаца преко друштвених мрежа, као и у сарадњи са социјалним службама и локалним самоуправама, одабрали смо 14 породица којима ћемо реновирати домове и дати наду за нове почетке, прича за наш лист ауторка емисије "Радна акција са Тамаром" и додаје да је ова сезона специфична по веома лепим и потресним причама самохраних родитеља .

09. 03. 2024. у 07:00

ТА ДИВНА БИЋА ДАЈУ БЕЗУСЛОВНУ ЉУБАВ: Оскаровка Рејчел Шентон, звезда серије Велика и мала створења, о глуми,снимањима на селу...

ТА ДИВНА БИЋА ДАЈУ БЕЗУСЛОВНУ ЉУБАВ: Оскаровка Рејчел Шентон, звезда серије "Велика и мала створења", о глуми,снимањима на селу...

СЕРИЈА "Велика и мала створења" номинована за награду БАФТА, коју тренутно пратимо на каналу Епик драма (уторком у 21.00), а коју критика често назива и "одмором за очи", будући да је радња смештена на зелене јоркширске брежуљке на којима су раштркане домаће животиње, званично је обновљена за пету и шесту сезону.

08. 03. 2024. у 14:30

ДИВНО ЈЕ ОТКРИТИ ЕМОЦИЈЕ КОЈЕ  НЕ ГОВОРЕ: Глумица Теодора Драгићевић о немом језику љубави Српкиње и Американца у серији Ваздушни мост..

ДИВНО ЈЕ ОТКРИТИ ЕМОЦИЈЕ КОЈЕ НЕ "ГОВОРЕ": Глумица Теодора Драгићевић о немом језику љубави Српкиње и Американца у серији "Ваздушни мост"..

УПРКОС томе што јој је на даскама које живот значе, како нам на почетку разговора признаје млада српска глумица Теодора Драгићевић, њен препознатљиви осмех најшири, а позориште "краде" највећи део њеног дана, многобројне улоге у српским серијама и филмовима у које је донела тај исти осмех не можемо занемарити.

08. 03. 2024. у 11:00

ЗЛОЧИНИ ПОД СУНЦЕМ ПРЕЛЕПЕ ПРОВАНСЕ: Мистерије мадам Бланк премијерно на каналу Стар крајм

ЗЛОЧИНИ ПОД СУНЦЕМ ПРЕЛЕПЕ ПРОВАНСЕ: "Мистерије мадам Бланк" премијерно на каналу Стар крајм

АКО трагате за савршеним телевизијским програмом уз који ћете одморити после ручка суботом и недељом онда је нова детективска серија "Мистерије мадам Бланк" чије се прве две сезоне премијерно емитују на каналу Стар крајм, викендом, у 15.15, прави избор.

08. 03. 2024. у 09:00

УВЕК ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ САЊА О САВРШЕНОЈ ЉУБАВИ: Мод Бекер, звезда француске серије, о изазовима трагања за партнером на прагу четврте децени

УВЕК ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ САЊА О САВРШЕНОЈ ЉУБАВИ: Мод Бекер, звезда француске серије, о изазовима трагања за партнером на прагу четврте децени

СУДБИНА често има чудне и необјашњиве начине да вам малим знаковима сугерише у ком тренутку би требало да преузмете контролу над својим животом и преокренете га наглавачке.

04. 03. 2024. у 17:49

ОПЕРАЦИЈА АРКТИЧКИ ЛЕД: Непоновљива борба за живот у леденом царству на северу планете

ОПЕРАЦИЈА "АРКТИЧКИ ЛЕД": Непоновљива борба за живот у леденом царству на северу планете

НА каналу Национална географија, у суботу, 2. марта, од 21.00, емитује се специјална једночасовна документарна емисија "Операција Арктички лед" у којој ће Боб Вудраф, легендарни ратни новинар Еј-Би-Си телевизије и вишеструки добитник признања Еми у категорији информативног и документарног програма, покушати да учини немогуће.

04. 03. 2024. у 14:00

ЈЕЛЕНА ХЕЛЦ: Дом је тамо - где вам је срце, а водим се љубављу, ценим искреност и посвећеност

ЈЕЛЕНА ХЕЛЦ: Дом је тамо - где вам је срце, а водим се љубављу, ценим искреност и посвећеност

ПОПУЛАРНА ТВ новинарка, водитељка и глумица Јелена Хелц, последњих година готово се уопште није појављивала у јавности, јер се повукла из јавног живота и посветила се породици. Својевремено је напустила Србију и преселила се у Берлин. Чланица је Народног позоришта у Београду, а телевизијска публика гледала ју је у емисијама "Кућа снова" на ТВ Б92 и "Граница" на ТВ Хепи.

04. 03. 2024. у 08:05

ЗБОГ ГЛУМЕ САМ ПОБЕДИО НЕКЕ СТРАХОВЕ: Миодраг Мики Крстовић о Игри судбине, сарадњи са Ненадом Јездићем, рају на земљи покрај Дунава...

ЗБОГ ГЛУМЕ САМ ПОБЕДИО НЕКЕ СТРАХОВЕ: Миодраг Мики Крстовић о "Игри судбине", сарадњи са Ненадом Јездићем, рају на земљи покрај Дунава...

СНАЖАН, а тих. Такав је чувени глумац Миодраг Мики Крстовић, коме треба само неколико минута да би оставио утисак који носимо кроз цео филм, серију или представу. Иако иза себе има каријеру дугу пет деценија, како каже за наш лист, и данас се труди да одржава пламен игре као на почетку.

02. 03. 2024. у 07:00

У САВРЕМЕНОМ ДРУШТВУ ИСКОРАК  ЈЕ БИТИ ИСКРЕН: Јелена Бајић Јочић о серијама Азбука нашег живота, Ваздушни мост, табуима и пројектима

У "САВРЕМЕНОМ" ДРУШТВУ ИСКОРАК ЈЕ БИТИ ИСКРЕН: Јелена Бајић Јочић о серијама "Азбука нашег живота", "Ваздушни мост", табуима и пројектима

БАВЕЋИ се важном друштвеном темом као што је психичко злостављање у партнерским односима, породична драма "Азбука нашег живота" осветлила је један важан друштвени проблем који се ретко помиње у јавности, пробудила свест и ангажовала широки аудиторијум да о њему промишља.

25. 02. 2024. у 19:00

МОЗАК ЈЕ НАЈМОЋНИЈЕ ОРУЖЈЕ НА СВЕТУ: Џеси Ли Мартин, звезда серија Флеш, Ред и закон и Ирационално, о глуми...

МОЗАК ЈЕ НАЈМОЋНИЈЕ ОРУЖЈЕ НА СВЕТУ: Џеси Ли Мартин, звезда серија "Флеш", "Ред и закон" и "Ирационално", о глуми...

АМЕРИЧКОГ глумца Џесија Лија Мартина, звезду хит серија "Ред и закон" и "Флеш", од 1. фебруара, на каналу Стар, гледамо премијерно у новом трилеру "Ирационално", чијих се 11 епизода прве сезоне емитује четвртком у 22.00.

25. 02. 2024. у 12:00