ПУЊЕНЕ ТИКВИЦЕ: Лагано и укусно јело које сви волимо

ПУЊЕНЕ ТИКВИЦЕ: Лагано и укусно јело које сви волимо

Тиквице су веома захвално поврће, кога од пролећа, па све до касних јесењих дана има у избољу. Јела и начини на који се тиквице могу припремити могу се прилагодити свачијем укусу: од сирових, до похованих, преко мусаке са тиквицама или пуњених, чак се користе и у припреми колача.

22. 07. 2024. у 11:56

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНИ КОРДОН БЛУ: Једно од најпознатијих јела можете сами да направите

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНИ КОРДОН БЛУ: Једно од најпознатијих јела можете сами да направите

Верује се да је шницла кордон блу први пут направљена у Швајцарској, а касније су настале разне верзије овог јела. Обично се пуни шунком и сиром, а у оригиналном рецепту се користи телеће месо. Од пилећег је настала касније, и то у Америци, а које год месо да изаберете за кордон блу, нећете погрешити јер је јело преукусно.

19. 07. 2024. у 15:00

ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима

ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима

Током врућина од ручка сви траже да се брзо спрема, да је лаган, а хранљив. Рецепт за један такав оброк, рижото с празилуком, предлажемо у наставку. Неће вам одузети много времена, а ужитак ће бити комплетан.

16. 07. 2024. у 07:00

МЕДИТЕРАНСКА ПАСТА: Јело за пожелети, а тако је лако за припрему

МЕДИТЕРАНСКА ПАСТА: Јело за пожелети, а тако је лако за припрему

Тестенина је увек добар, али и брз избор када је реч о спремању оброка. Може бити и за доручак и за ручак, а овај рецепт можете спремати у било које доба дана, без гриже савести. То је зато што рецепт за медитеранску пасту садржи мање од 400 калорија.

12. 07. 2024. у 16:00

БРЗИНСКИ ЛЕТЊИ РУЧАК: Пуњени патлиџан, одлична комбинација састојака и укуса

БРЗИНСКИ ЛЕТЊИ РУЧАК: Пуњени патлиџан, одлична комбинација састојака и укуса

Овај рецепт решава ваше проблеме када желите да спремите нешто, а да не губите много времена у кухињи. Уживајте у сочном и укусном оброку за мало пара и уз веома мало труда.

11. 07. 2024. у 14:00