ПРОЛЕЋЕ У ТАЊИРУ: Капама од спанаћа и свињског меса (ФОТО)

ПРОЛЕЋЕ У ТАЊИРУ: Капама од спанаћа и свињског меса (ФОТО)

Капама је идеалан оброк, а комбинација спанаћа, меса и пиринча представља празник за непца, али и за очи, јер уколико се послужи са салатом и киселим млеко, представља право „пролеће на тањиру“.

11. 03. 2024. у 11:00

ГУРМАНСКА ОПЦИЈА ЗА ОБРОК, САВРШЕНО ПОМЕШАНИХ УКУСА И ТЕКСТУРА: Ћуфте од мешаног меса у пиринчу и сосу од бруснице

ГУРМАНСКА ОПЦИЈА ЗА ОБРОК, САВРШЕНО ПОМЕШАНИХ УКУСА И ТЕКСТУРА: Ћуфте од мешаног меса у пиринчу и сосу од бруснице

ЋУФТЕ од мешаног меса у пиринчу и сосу од бруснице представљају одличан спој сланог и слатког, а од бруснице се створи кармелизовани сос.

09. 03. 2024. у 11:00

СВАКО КО ЖЕЛИ ЗДРАВИЈЕ ДА СЕ ХРАНИ УВРСТИЋЕ ЗРНЕВЉЕ У СВОЈ ЈЕЛОВНИК: Гулаш од леблебија, ручак без грешке

СВАКО КО ЖЕЛИ ЗДРАВИЈЕ ДА СЕ ХРАНИ УВРСТИЋЕ ЗРНЕВЉЕ У СВОЈ ЈЕЛОВНИК: Гулаш од леблебија, ручак без грешке

КАДА немате пуно времена, одлучите се за ситније житарице попут проса, хељде или киное јер се лакше кувају, али не одустајте ни од фантастичног укуса пшенице, ражи, зоби...

26. 02. 2024. у 10:00

ЗА МАЊЕ ОД САТ ВРЕМЕНА, ПРОСТО ФАНТАСТИЧНЕ: Крменадле у ароматичном сосу од три врсте лука (ВИДЕО)

ЗА МАЊЕ ОД САТ ВРЕМЕНА, ПРОСТО ФАНТАСТИЧНЕ: Крменадле у ароматичном сосу од три врсте лука (ВИДЕО)

ИДЕЈА за ручак никад доста, а сви знамо да већина Срба овај оброк не може да замисли без меса. Зато вам доносимо сјајан рецепт за крменадле у ароматичном сосу од 3 врсте лука.

19. 02. 2024. у 10:00