VELIKO ČIŠĆENJE: Uklonjena deponija u Pirandelovoj ulici

Novosti online

18. 05. 2021. u 15:57

NA OSNOVU Odluke o održavanju čistoće u posebno naseljenim mestima GO Zvezdara – teritorijama Mesnih zajednica Veliki i Mali Mokri Lug, po kojoj Opština može da uređuje površine koje nisu u sistemu održavanja javnih komunalnih preduzeća, danas je uklonjena deponija u Pirandelovoj ulici.

ВЕЛИКО ЧИШЋЕЊЕ: Уклоњена депонија у Пиранделовој улици

Foto: GO Zvezdara

Namera je da se na taj način sredstvima Opštine urede i očiste prostori koji su dugo godina bile crne tačke po pitanju komunalnog reda.

Prema rečima predsednika GO Zvezdara Vladana Jeremića, na osnovu te Odluke, u narednom periodu biće uklonjeno još deponija, pokošene zelene površine, orezano drveće i oprane ulice koje nisu ni u čijoj nadležnosti.

Jeremić je ovom prilikom apelovao na svest građana i zamolio da se vodi računa o čistoći i otpad odlaže na mestima kojs su za to predviđena. On je istakao da bi sredstvima koja će biti utrošena za čišćenje i sređivanje prostora na kojima vlada komunalni nered, mogla da se izgrade nova dečja igrališta i nedostajuća infrastruktura.

Čišćenju u Pirandelovoj ulici prisustvovali su i članovi Veća GO Zvezdara Miloš Stojilković, Dušan Ignjatović i Miroslav Mićić i zamenik predsednika Skupštine GO Zvezdara Goran Filipović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju