OVAKO IZGLEDA NOVI PLAKAT U GRADSKOM PREVOZU: Vakcina čuva zdravlje i život (FOTO)

Novosti online

01. 04. 2021. u 10:19

U AUTOBUSIMA gradskog prevoza od ove nedelje možete videti potpuno nove nalepnice, a one se ne tiču pravila prevoza, već - vakcine protiv korona virusa.

ОВАКО ИЗГЛЕДА НОВИ ПЛАКАТ У ГРАДСКОМ ПРЕВОЗУ: Вакцина чува здравље и живот (ФОТО)

Ilustracija / Foto D. Milovanović

"Vakcina čuva zdravlje i život" naslov je ovog plakata koji bi trebalo da proširi svest putnika o značaju imunizacije, kao najbezbolnijeg izlaska iz krize koja nas je zadesila.

- Javno komunalno preduzeće GSP "Beograd" , kao društveno odgovorno preduzeće od svog osnivanja, trudi se da društveno odgovorno posluje. U okolnostima pandemije koja je pogodila ceo svet, od prvog dana pokušavamo da damo doprinos kroz brigu o našim korisnicima i zaposlenima. Pratili smo sve preporuke nadležnih institucija i zajedno sa njima pratili inovacije na polju preventive i zaštite javnog zdravlja od dvostrukog čišćenja  različitim dezinfekcionim sredstvima do tretmana ozonom. Danas smo se  priključili realizaciji kampanje "Covid 19-vakcinacija čuva zdravlje i život", koju organizuje grad Beograd i Zavod za javno zdravlje Beograda. JKP GSP "Beograd" učestvuje sa 150 vozila, koja će brendirati kompanija "Info Media Group", kao partner u projektu - objasnili su nam.

Plakat ima šest polja u kojima se objašnjava šta je bolest kovid 19, zašto je vakcinacija važna, koliko je vakcina delotvorna i bezbedna. Podseća se i da su veoma važne dve doze, da nema razloga za strah, ali da bi i posle vakcinacije trebalo da se pridržavamo mera.

- Naš cilj je da ukažemo na važnost vakcinacije, jer se masovnom imunizacijom zaustavlja epidemija. Građani Srbije su među prvima u svetu dobili vakcinu i imaju pravo na izbor vakcine različitih proizvođača. Cilj kampanje je da istaknemo i podsetimo da ćemo se samo vakcinacijom vratiti načinu života koji  smo vodili pre ove pandemije i koji nam svima nedostaje - navodi se u odgovoru GSP za Telegraf.

Foto: Grad Beograd

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)