PROMENE U JAVNOM PREVOZU U ZEMUNU: Zbog radova u Ulici Teodora Hercla izmene na linijama 15, 18 i 78

Tanjug

09. 03. 2021. u 09:07

ZBOG radova na izgradnji kišne kanalizacione mreže u Ulici Teodora Hercla u Zemunu, od danas do 22. aprila doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

ПРОМЕНЕ У ЈАВНОМ ПРЕВОЗУ У ЗЕМУНУ: Због радова у Улици Теодора Херцла измене на линијама 15, 18 и 78

Foto I. Marinković

Tokom radova, koji će se izvoditi u dve faze, vozila sa linije 15 saobraćaće u oba smera Vrtlarskom, Senskim trgom, Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom i dalje redovno, navodi se na sajtu Grada Beograda.

Vozila sa linija 18 i 78 će u oba smera saobraćati ulicama Tošinim bunarom, Senskim trgom, Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom i dalje redovno.

Dodaje se da će vozila na izmenjenom delu trasa koristiti sva postojeća stajališta, osim stajališta "Prilaz" u Ivićevoj ulici, kao i novouspostavljena stajališta - u smeru prema Prvomajskoj stajalište "Gornjogradska 1" na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa Ugrinovačkom, a u smeru prema gradu stajalište "Prvomajska 1" u Gornjogradskoj, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa Prvomajskom ulicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)