RASTURENA JOŠ JEDNA KORONA ŽURKA! Pune ruke posla za komunalnu miliciju - krše mere i ne plaše se kazni

Novosti online

28. 02. 2021. u 09:15

UPRKOS zabranama okupljanja zbog epidemije virusa korona, tajne korona žurke su sve učestalije, a ugostitelji kao i gosti ne plaše se ni rigoroznih kazni.

РАСТУРЕНА ЈОШ ЈЕДНА КОРОНА ЖУРКА! Пуне руке посла за комуналну милицију - крше мере и не плаше се казни

Foto P. Milošević

Nenad Lakić, komunalni milicioner, kaže da je tokom jučerašnje dnevne smene zabeležen samo jedan prekršaj zabrane rada posle 14 časova i to u jednom objektu brze hrane.

Kada je reč o noćnoj smeni, kako kaže, zatečeno je više nepravilnosti.

- Bilo je više prijava na buke iz stana jer znamo da su se kljudi preselili u stanove. Bilo je tri intervencije gde smo zatekli i buku i okupljanje, na dve smo intervenisali sa pripadnicima MUP a na sve tri su napisane kazne. Takođe, imali smo veliko okupljanje u zgradi Bigza, koji nije predviđen kao ugostiteljski objekat, a da li je to zakupljen prostor još nije utvrđeno - kaže Lakić i dodaje:

- Pojavile su se tu dve naše i tri patrole Interventne jedinice jer je izbila tuča između korisnika prostora. Zatečeno je 65 lica i za sve su napisane kazne od po 5.000 dinara.

Lakić otkriva i jednu specifičnu situaciju koja se dogodila.

- To je bilo u jednoj kockarnici koja je bila zaključana, ali je bilo ulazaka i izlazaka sa zadnje strane. Zatečeno je osam lica i napisane su im prekršajne prijave, s nama su bili prisutni i MUP kao i dežurni javni tužilac - objašnjava Lakić.

On kaže da bi kazna za ovakvo kršenje mera mogla biti i do 350.000 dinara.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SRAMOTA NA JUGU SRBIJE: Šta su mladencima doneli u koverti - svekrva raširila priču po celom komšiluku