"PUKLO JE KAO RAKETA, MISLIO SAM DA SAM ZGAZIO ČOVEKA" Beograđanin samo pukom srećom ostao nepovređen, velika opasnost na putu (FOTO)

A. V. V.

11. 02. 2021. u 22:38

U BULEVARU kneza Aleksandra Karađorđevića kod Hajd parka sugrađanin M. P. naleteo je kolima na trupac - deo debelog posečenog stabla koje se pružalo duž srednje trake!

ПУКЛО ЈЕ КАО РАКЕТА, МИСЛИО САМ ДА САМ ЗГАЗИО ЧОВЕКА Београђанин само пуком срећом остао неповређен, велика опасност на путу (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Samo pukom srećom vozač je ostao nepovređen, ali je njegov automobil pretrpeo materijalnu štetu.

Foto: Privatna arhiva

Kako je za naš list ispričao vidno uznemireni sugrađanin M. P, on je krećući se ka Banjici pri brzini oko 45 km na sat udario u pomenuto posečeno stablo.

- Puklo je kao da me je raketa udarila. Pomislio sam da sam pregazio čoveka koji je ležao. - priča nam iznenađeni Beograđanin. - Razbijena mi je leva strane automobila... Ne znam odakle se trupac stvorio na sredini puta, možda je pao sa nekog kamiona, ne znam odakle bi tu bio.

Foto: Privatna arhiva

Isečeno deblo na sredini prometne saobraćajnice stvorilo je opasnost za sve vozače koji su se kretali ovim delom puta, a samo pukom srećom izbegnuta je tragedija. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna