JAVNE SEDNICE UZ POŠTOVANJE MERA: Raspravama će moći da prisustvuje po jedan predstavnik po primedbi

Марија Стевановић
Marija Stevanović

14. 12. 2020. u 11:30

Komisija za planove Skupštine grada Beograda će održavati javne sednice u toku trajanja pandemije u svemu u skladu sa merama za sprečavanje i suzbijanje kovid 19. Kako navode u Gradu, moraće da se ispoštuje da u zatvorenom prostoru, na svaka četiri kvadratna metra može biti prisutna jedna osoba.

ЈАВНЕ СЕДНИЦЕ УЗ ПОШТОВАЊЕ МЕРА: Расправама ће моћи да присуствује по један представник по примедби

Foto: Petar Milosevic

- U skladu sa navedenim merama, na javnoj sednici, po svakom podnetom podnesku, može da učestvuje samo jedan izabrani predstavnik grupe potpisanih građana. Učestvovanjem samo jednog predstavnika ispred grupe građana koja je podnela primedbe je opravdano i dovoljno da bi se ispoštovale sve zakonske odredbe i norme koje podrazumevaju javnost u procesu usvajanja planova i pravo zainteresovanih lica da se na javnoj sednici izjasne pred Komisijom za planove, što će biti i tonski zabeleženo - navode u Gradu Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)