MOJ SIN JE OSTAO KRVAV NA ULICI: Jeziva ispovest majke dečaka kojem je rotvajler umalo odgrizao ruku

G. N.

06. 11. 2020. u 20:34

STRAVIČAN napad psa dogodio se u sredu popodne u naselju Altina. Dečak J. M. starosti 12 godina, teško je ozleđen kada ga je dva puta za ruku ujeo vlasnički rotvajler. Mališan je zbrinut u Dečjoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj, gde mu je odmah operisana ruka, a od ponedeljka ga čeka još jedna operacija.

МОЈ СИН ЈЕ ОСТАО КРВАВ НА УЛИЦИ: Језива исповест мајке дечака којем је ротвајлер умало одгризао руку

Foto: R.Šegrt

Kako nam, još u šoku prepričava dečakova majka Jelena Radonjić, sve se dogodilo iznenada, budući da njen sin poznaje psa od kako je bio štene.

- Moj sin bio je napolju sa drugom, kada je video poznanika iz škole sa svojim rasnim psom Aronom - priča nam Jelena. - Prišao mu je da ga pomazi, kao mnogo puta do tada, i u tom momentu je pas skočio na njega. Ujeo ga je dva puta za nadlakticu i podlakticu. Dečak i pas su otišli, a moj je sin ostao krvav na ulici i dozivao je pomoć. Komšije su ga čule i smesta su pozvali mene, lekare i policiju.

Prema rečima zabrinute majke, reč je o psu koji već ima 50 kilograma iako ima deset meseci. Vodio ga je dečak od 13 godina i nije bilo nikakve šanse da obuzda životinju.

- Mnogo je velikih pasa u naselju, a vlasnici im ne stavljaju korpe na njuške. Ovaj pas mogao je da napadne bilo koga, a ničim nije bio izazvan. Ne želim da se završi na ovome. Angažovaću advokata čim moj sin bude bolje. On je pod velikom traumom i pitanje je kakve će posledice imati - kaže Jelena.

Kako kaže naša sagovornica, ona je dala izjavu u policiji, a kada se njen sin oporavi, i on će morati da ispriča nadležnima šta se dogodilo.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista