APEL OPŠTINE RAKOVICA: Sugrađani poslove da obavljaju elektronskim putem

G. N.

02. 11. 2020. u 13:19

U SKLADU sa preporukama Štaba za vanredne situacije Gradske opštine Rakovica, a zbog sprovođenja mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, iz Uprave ove lokalne samouprave apeluju na sugrađane da u narednom periodu poslove u Opštini obavljaju pisanim ili elektronskim putem. Cilj je da se prisustvo stranaka u zgradi svede na minimum.

АПЕЛ ОПШТИНЕ РАКОВИЦА: Суграђани послове да обављају електронским путем

Foto: Tviter

- Za građane su obezbeđene kutije za prijem zahteva i podnesaka, na kojima su ispisani nazivi i brojevi telefona opštinskih službi, čime će biti obezbeđena redovna komunikacija i gde će se građanima davati dalje instrukcije i smernice - saopštili su u GO Rakovica.

- U slučaju potrebe građani će biti pozivani u Gradsku opštinu Rakovica gde će opštinski službenici, poštujući sve propisane mere, obaviti direktan razgovor.

Iz Opštine napominju da popunjeni zahtevi uz priloženu dokumentaciju, sa upisanim brojem telefona, imejl adresom, dokazom u uplati propisane administrativne takse, treba staviti u koverat koji će se odlagati u naznačene kutije svakog radnog dana. Preuzimanje urađenog akta u dogovoru sa obrađivačem predmeta obavljaće se radnim danima po dogovoru na info-pultu Gradske opštine Rakovica.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!