VAŽNI RADOVI NA OPŠTINI VOŽDOVAC: Pored Ulice Save Maškovića, širi se izlaz iz naselja Stepa Stepanović

J. D.

19. 09. 2020. u 14:05

NOVOIZABRANO rukovodstvo Opštine Voždovac obišao je juče zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je razgovarao o budućoj saradnji i zajedničkim projektima.

ВАЖНИ РАДОВИ НА ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ: Поред Улице Саве Машковића, шири се излаз из насеља Степа Степановић

Foto: A. Stanković

Nakon sastanka sa predsednicom GO Voždovac Ivanom Tomić i njenim saradnicima, najavljeno je da će tokom sledeće godine biti realizovano nekoliko velikih projekata u ovoj opštini.

- Potpisan je ugovor sa izvođačem radova za rekonstrukciju Crnotravske ulice i Ulice Save Maškovića, koje će nakon završetka radova biti ulice sa četiri trake - rekao je Vesić.

- Do marta 2022. godine povezaćemo auto-put sa Mostom na Adi što će omogućiti da Bulevar patrijarha Pavla i ulice Pere Velimirovića, Borska, Crnotravska, Save Maškovića, kao i izlazak iz naselja Stepa Stepanović, imaju po četiri trake.

Osim ovih projekta, u planu je uređenje parkova, međublokovskih površina i stambenih zgrada. U narednih nekoliko meseci biće raspisan tender za izgradnju vrtića u naselju Braća Jerković. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

SVEČANO: Šapić laureatima uručio Nagradu grada Beograda za 2023. godinu