PROVALA OBLAKA U BEOGRADU: Jak pljusak sa grmljavinom sručio se u prestonici, voda po ulicama otežava saobraćaj (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2020. u 18:33

JAK pljusak sa grmljavinom sručio se na beogradske ulice oko 18 sati.

ПРОВАЛА ОБЛАКА У БЕОГРАДУ: Јак пљусак са грмљавином сручио се у престоници, вода по улицама отежава саобраћај (ВИДЕО)

Tanjug

Posle sparnog popodneva usledilo je naoblačenje, a zatim je kiša počela da pada. Beograđani su se razbežali, a zbog prevelike količine padavina voda je ubrzo počela da teče ulicama otežavajući saobraćaj.

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje.

- U narednom satu pljuskovi sa grmljavinom se očekuju na teritoriji zapadne Srbije, Srema, Bačke, na jugu Banata, u Braničevskom i Borskom okrugu, kao i na teritoriji Beograda. Na krajnjem jugu Srbije povremeno kiša slabog do umerenog intenziteta - stoji u najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Podsetimo, narandžasti meteoalarm proglašen je danas u Bačkoj, Sremu i zapadnoj Srbiji što znači da je "vreme opasno". U ostalim delovima zemlje, na snazi je žuti meteoalarm.

Tanjug

Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KRUG OKO SLONARE TRČI 150 MALIŠANA: U zoološkom vrtu na Kalemegdanu u subotu još jedan dečji maraton