POSLE svake nedelje, glavnog "pijačnog" dana za divlji buvljak u zemunskoj Prvomajskoj ulici, prostor pored kolovoza i trotoara pretrpan je smećem.

Komentari (8)

Veki

04.08.2020. 23:27

Cela Prvomajska je veliko ruglo. Tu se non stop nadozidjuju kontejner poslovni objekti od crnog lima, postavljaju na trotorima nelegalni kiosci, smeca na ulici i prljavstine , nelegalne pijacne prodaje. Komunakci su podmiceni i rukuju se sa svercerima. Sve ulice se renoviraju u Zemunu , a ovu zaobisli u sirokom luku.

Neca

04.08.2020. 23:58

Pa da komunalci i tržišni inspektori ne dobijaju apanažu sve bi to bilo rešeno. Pola lokala ne izdaje račune što znači da su i poreski inspektori korumpirani. Većina objekata je sagrađena bez dozvole što znači da je u opštini Zemun leglo korupcije

Zemunka

05.08.2020. 00:23

Problem ulicne prodaje u Prvomajskoj traje unazad nekolilo godina, tako da objasnjenje da komunalna policija radi svoj posao, je potpuna neistina. Isti slucaj je svojevremeno bio u tadasnjoj ulici Bulevar revolucije koja je hranila mitom celu Zvezdarsku policiju, sve do momenta kada je Bulevar renoviran I kada je stigla naredba od vrha vlasti da se, I po ceni upotrebe sile, uklone svi preprodavci a I svi policajci koji nastave da uzimaju novac. Tako je sada I u Prvomajskoj, tako da iz gore navedenog, mozete zakljuciti o cemu je zapravo rec.

Goga

05.08.2020. 07:38

Prvomajska ulica je katastrofa. Autobusi ne mogu da prodju od vozila koja se parkiraju na ulici, upale sva četiri svetla i vozač čeka red u pekari ili nekoj drugoj prodavnici. Nelegalnih trgovaca duvanom, voćem i povrćem ima koliko hoćete i svi žmure na to.O buvljoj pijaci i izgledu ulice nedeljom je mučno više i komentarisati. Treba sve zabraniti jer imamo utisak da živimo na smetlištu. Suviše sve dugo traje i nisam sigurna da će se nešto uopšte promeniti u dogledno vreme. A zašto je tako, svakome je jasno. Nema volje gradskih otaca. Iskreno Opština Zemun je katastrofa. A predsednik je toliko aktivan da zaista ne znam ni kako se zove.