SAJAM KNJIGA NA TEZGAMA: Trodnevna manifestacija za ljubitelje knjiga na pijaci "Palilula"

A. Z. K.

24. 05. 2024. u 15:27

LjUBITELjI knjiga biće u prilici da od danas do nedelje uživaju na prvom "Palilulskom sajmu knjiga" koji će biti otvoren od 11.00 do 19 časova na Palilulskoj pijaci.

САЈАМ КЊИГА НА ТЕЗГАМА: Тродневна манифестација за љубитеље књига на пијаци Палилула

Palilulska pijaca

Oni koji budu došli biće u prilici da pazare knjige po sniženim cenama.

Kako su najavili u JKP "Beogradske pijace" tokom tri sajamska dana biće predstavljeni brojni naslovi, a doći će i pisci koji će potpisivati knjige i razgovarati sa čitaocima.

- Večeras od 18 časova biće organizovana i "Noć ukusa", a oni koji budu došli moći će osim knjiga da pazare i domaće proizvode, ručno rađene unikatne predmete i prirodnu kozmetiku - rekli su u JKP "Beogradske pijace". - Što se tiče "Palilulskog sajma knjiga" štandovi izlagača biće otvoreni od petka do nedelje od 11 do 19 časova, a kupci će moći da ostvare popuste i do 50 odsto.

Sajam će danas u 14 časova svečano otvoriti Ivana Dimić i Vanja Bulić. U večernjim časovima oni koji budu posetili Palilulsku pijacu biće u prilici da uživaju i uz muzički program.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)