ŠAPIĆ OBIŠAO ZAVRŠNE RADOVE: Opština Grocka dobija multifunkcionalnu sportsku halu i ozbiljan sportski kompleks sa terenima i bazenom (FOTO)

Novosti online

23. 05. 2024. u 15:37

ALEKSANDAR Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda obišao je danas radove na završetku sportske hale u Grockoj.

ШАПИЋ ОБИШАО ЗАВРШНЕ РАДОВЕ: Општина Гроцка добија мултифункционалну спортску халу и озбиљан спортски комплекс са теренима и базеном (ФОТО)

Foto: Grad Beograd

- Kada smo prošle godine odvajali novac za kapitalne projekte cilj nam je bio da u opštini Grocka napravimo ozbiljan sportski kompleks koji će moći da zadovolji potrebe čitave Grocke, pre svega, mladih ljudi koji se bave sportom. Obišli smo radove, hala bi trebalo da bude završena za četiri do pet meseci. U svakom slučaju, važno je da se zna gde odlaze sredstva koje Grad opredeljuje za ovakve kapitalne projekte. Na prostoru iza hale u planu je da se naprave sportski tereni i bazen, koji će biti finansirani od strane Grada, iako nas je trenutno usporio Privremenoi organ i privremeno finansiranje, nadamo se da će nakon 2. juna i to da se sredi. Ono što je najvažnije je da će Grocka dobiti reprezentativnu, multifunkcionalnu sportsku halu u kojoj će se održavati različite sportske manifestacije, a imaće i sertifikate FIBA, pa će tu moći da se organizuju i međunarodna takmičenja - istakao je Šapić i dodao:

Foto: Grad Beograd

- Nadam se da ćemo doći na jesen da otvorimo sportsku halu i da ćemo do tada već uveliko imati završeni projekat za izgradnju bazena i sportskih terena. Kada se završe hala i projekat izgradnje pomenutih terena i bazena, moći ćemo da krenemo u izgradnju budućeg lepog sportskog kompleksa koji se nalazi na prelepoj lokaciji, ovde uz reku. Siguran sa da ćemo za godinu-dve dana, kada hala već uveliko bude u upotrebi, moći da se pohvalimo sportskim kapacitetima, koje će koristiti, pre svega mladi iz Grocke, ali i svi drugi koji ovde budu dolazili – rekao je on.

Šapić je napomenuo da će u novoj hali građanima biti obezbeđeni i besplatni termini za treniranje različitih sportova.

Foto: Grad Beograd

BONUS VIDEO: ZVONE ZVONA SA SRPSKIH HRAMOVA: Molitva za spasenje srpske države i naroda uoči glasanja u UN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)