SVETSKI DAN KNEDLI U BEOGRADU Cena ove tradicionalne poslastice između 150 i 210 dinara

S.V.

07. 09. 2023. u 21:00

SVETSKI dan knedli obeležava se sutra, a ljubitelji ove tradicionalne poslastice moći će da se počaste u jednoj od specijalizovanih prodavnica u Bežanijskoj ulici u Zemunu.

СВЕТСКИ ДАН КНЕДЛИ У БЕОГРАДУ Цена ове традиционалне посластице између 150 и 210 динара

Tanjug

Ovo slatko zadovoljstvo koštaće ih između 150 i 210 dinara po komadu. Pre četiri godine, ova poslastica sa istorijom dužom od 2.000 godina, na inicijativu iz Srbije knedle su dobile svoj svetski dan, koji je osmišljen sa idejom da se očuva tradicija i uspomene na porodična okupljanja kada su mame i bake pravile knedle sa šljivama i kajsijama, prezle od starog hleba i sa mnogo ljubavi pripremale ovu poslasticu za sve ukućane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis