IZRALESKI NOVINARI ODUŠEVLJENI BEOGRADOM Arhitektonski raj, predivna panorama, pristupačne cene..

S.V.

06. 09. 2023. u 19:18

KADA turizam u celom svetu postaje sve skuplji, na samo nekoliko sati leta avionom, otkrili smo destinaciju koja je arhitektonski raj, sa izvanrednom gastronomskom scenom, skrivenim "hipsterskim" lokacijama i predivnom panoramom, sve to sa pristupačnim cenama. Ovo su reči novinara Jotama Avitana koji sa još nekoliko novinara iz Izraela ovih dana obilazi Srbiju.

ИЗРАЛЕСКИ НОВИНАРИ ОДУШЕВЉЕНИ БЕОГРАДОМ Архитектонски рај, предивна панорама, приступачне цене..

TOB

Kako bi privukla što veći broj turista iz Izraela u našu zemlju, Turistička organizacija Beograda je sa Turističkom organizacijom Srbije organizovala višednevni boravak novinara važnih i uticajnih medija iz Izraela.

- Srbija, a posebno Beograd, odaju snažan osećaj istorije, kombinovan sa modernom vibrantnom kulturom. To se oseća u prelepim ulicama, preukusnoj hrani koja je savršen spoj tradicionalnog i novog, a ponajviše u ljudima koji su veoma strastveni u pogledu svog nasleđa, i ponosni da sve to podele sa srećnim turistima koji posete ovu predivnu zemlju - ističe Danijel Mihaeli, novinar uglednog medija Mako.

Gosti su imali prilike da upoznaju turističku ponudu Beograda i Novog Sada, kulturne i istorijske znamenitosti, turističke atrakcije kao i bogatu gastronomsku scenu. Pored Narodnog muzeja i Muzeja Nikole Tesle, novinari su posetili Kraljevski dvor na Dedinju, uživali su u panorami sa kupole Hrama svetog Save, kule Gardoš i platoa kod spomenika Pobednik, krstarili rekama brodom Nikola Tesla, a tokom izleta do Novog Sada, obišli su Petrovaradinsku tvrđavu i jednu od vinarija na Fruškoj gori.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori