KO KREČI KUĆU LEČI: ROMA i ove godine daje POLA!

Promo

30. 06. 2023. u 10:00

IDEALNO vreme za renoviranje je upravo sada - a ROMA Company je ponovo tu da priskoči u pomoć!

КО КРЕЧИ КУЋУ ЛЕЧИ: РОМА и ове године даје ПОЛА!

Foto: Promo

ROMA Company je otvorila svoj godišnji konkurs za subvencionisanje 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica. Pravo učešća u akciji imaju sve stambene zgrade na teritoriji grada Beograda, a prijave za subvencije su otvorene do 1. septembra 2023.

Inspirisana timskim duhom i zajedništvom, pod sloganom „Ko kreči kuću leči“ koji se mogao videti na različitim mestima u Beogradu, ROMA Company je u toku prethodne godine pomogla renoviranje čak 42 stambene zgrade, u osam beogradskih opština. Ova akcija nastala je u želji da se ostvare trajni odnosi i ojača međusobno poverenje sa stambenim zajednicama i stanarima, na obostrano zadovoljstvo i korist.

Zainteresovane stambene zajednice mogu aplicirati za subvencije na email adresu subvencije@roma.rs , ili poslati poštom na adresu ROMA Company d.o.o. Milana Rešetara 11, Zemun, 11080 Beograd, sa naznakom „SUBVENCIJA – stambene zgrade“. Aplikacije je neophodno popuniti za svaku stambenu jedinicu posebno.

U obzir za izbor zgrade koja će dobiti donaciju uzeće se objekti čija veličina i lokacija odgovaraju kapacitetu da se renoviranje uz pomoć subvencije ROMA Company sprovede u dogovorenim rokovima. Odluka o izabranim stambenim jedinicama biće objavljena 15. septembra 2023 na sajtu roma.rs

Uz pomoć ove subvencije, udahnite vedrinu i novi sjaj u vaše stambene jedinice – jer tako zajedničkim snagama dajemo i novu svežinu našem gradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti