KONCERTI NA ZIDIĆU: Tradicionalni letnji program Doma omladine

T.N.

23. 06. 2023. u 07:00

LETNjI program Doma omladine Beograd, pod nazivom "Koncerti na Zidiću", na Platou Milana Mladenovića, održavaće se svakog petka od 20 časova tokom jula i avgusta.

КОНЦЕРТИ НА ЗИДИЋУ: Традиционални летњи програм Дома омладине

Dom omladine Beograda

- Zidić ispred DOB-a biće mesto susreta, druženja i uživanja u dobrom zvuku. Scena u srcu grada, otvorena je za muzičare svih žanrova, sa posebnim osvrtom na mlade kreativce koji stvaraju autorsku muziku. Zidić je među njima posebno omiljen, jer im često pruža prvu priliku da pokažu šta sve umeju pred širokom publikom, slučajnom i namernom, svih genrecija - kažu organizatori.

Tradicionalna manifestacije na Platou Milana Mladenovića organizuje se od 2013. godine, a publici se do sada predstavilo preko 250 muzičara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)