NA BAZENE BESPLATNO OD PODNE: Podela kartica za beogradska plivališta tokom cele letnje sezone

S.V.

05. 06. 2023. u 19:00

BESPLATNI ulaz na otvorene gradske bazene biće svakog dana tokom sezone, od 12 časova, i to uz personalizovanu kartu i ličnu ispravu.

НА БАЗЕНЕ БЕСПЛАТНО ОД ПОДНЕ: Подела картица за београдска пливалишта током целе летње сезоне

Novosti

Kako najavljuju iz Grada, podela sezonskih ulaznica trajaće sve dok budu radila otvorena plivališta, celog leta.

Beograđani će ovog leta moći besplatno na 10 prestoničkih bazena -"25. maj", "Tašmajdan", "Košutnjak", "Stari DIF", "Olimp", "11. april", "Voždovac - Banjica", kao i na plivalištima sportskih centara u Mladenovcu, Obrenovcu i Lazarevcu.

Specijalnu, personalizovanu karticu za ulazak na bazene, sugrađani mogu dobiti u bilo kojoj opštini, nezavisno od mesta stanovanja. U svim uslužnim centrima lokalnih samouprava postavljeni su šalteri Grada Beograda gde ljudi, uz ličnu kartu, za samo nekoliko minuta dobiju sezonsku propusnicu za bazene. Umesto maloletnika, "plastiku" će vaditi njihovi roditelji uz zdravstvenu knjižicu deteta.

Gradonačelnik Aleksandar Šapić najavio je da će se sa personalizovanom karticom na bazene ići tako što će se one validirati na aparatima koji će biti postavljeni na ulazima plivališta. Kada bude zaživela "Beogradska kartica", ona će zameniti personalizovane ulaznice za bazene i omogućiće korišćenje raznih pogodnosti, od besplatnih bazena i muzeja do predstava u prestoničkim pozorištima.

U prvih nedelju dana, otkako je Šapić najavio da Beograđani ovog leta neće plaćati ulaza na gradske bazene, podeljeno je više od 14.000 besplatnih personalizovanih kartica za prestonička kupališta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda