ODBORNIČKA GRUPA SNS U SKUPŠTINI GRADA: Najoštrije osuđuju širenje verske, etničke i nacionalne mržnje

Novosti online

29. 11. 2022. u 20:52

ALEKSANDAR Mirković, šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda, najoštrije je danas osudio širenje verske, etničke i nacionalne mržnje kojoj je bio izložen odbornik Nebojša Bakarec.

ОДБОРНИЧКА ГРУПА СНС У СКУПШТИНИ ГРАДА: Најоштрије осуђују ширење верске, етничке и националне мржње

Foto: Fejsbuk/SNS Beograd

- Pored dobacivanja koje je konstantno dolazilo iz redova opozicije, kap koja je prelila čašu su bila dobacivanja iz kojih se implicira i dovodi u pitanje poreklo odbornika Nebojše Bakareca i povezuje se sa nacistima. Ako se uzme u obzir, da je Nebojša Bakarec nedavno bio uvršten na spisak poznatih Jevreja u Srbiji, od strane neonacističke organizacije “Stormfront”, utoliko su besmislenije ove uvrede koje su došle iz redova opozicije - istakao je Mirković.

On kaže da je ovakva vrsta diskriminacije apsolutno nedopustiva i zaslužuje najoštriju moguću osudu.

- Beograd je metropola, grad različitosti i grad koji širom raširenih ruku prihvata ljude svih nacija i verodipovesti i apsolutno je ovakvo ponašanje nedopustivo na svakom mestu, a pogotovo u Skupštini grada Beograda. Ono što je dodatno poražavajuće što se niko čak nije ni izvinio. Srpska napredna stranka ima nultu toleranciju na bilo kakav vid diskriminacije, ali i ovo je jasan pokazatelj koliko daleko u svojoj mržnji mogu da idu oni koji sebe predstavljaju kao velike demokrate, a dolaze iz reda opozicije. U svoje lično i u ime odborničke grupe SNS najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje i nadam se da se nikada i nigde više neće ponoviti - zaključio je šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)