VESIĆ: Glasaću za Šapića za gradonačelnika Beograda, želim mu sreću

Novosti online

19. 06. 2022. u 14:34

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić rekao je danas na konferenciji za novinare da će podržati kandidaturu Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda, odnosno da će na sutrašnjoj gradskoj sednici glasati za njega.

ВЕСИЋ: Гласаћу за Шапића за градоначелника Београда, желим му срећу

Foto: P. Mitić

- Ja sam član ozbiljne političke stranke i mi kada donesemo odluku ko su naši kandidati, mi svi stojimo iza te odluke. Prema tome, Aleksandar Šapić će sutra, glasovima naših odbornika, biti izabran za gradonačelnika - rekao je Vesić.

Dodao je kako se to neće desiti isključivo ako odbornici njegove stranke ne dođu na sednicu, u šta sumnja jer, kako kaže, oni su ozbiljna stranka.

- Ja sam rekao da želim mnogo sreće ljudima koji dolaze ovde, da nastave ove projekte i da mislim da oni imaju mnogo bolju situaciju od one koju smo mi imali 2013. godine. Ja se nadam da će oni, kada budu odlazili, moći da kažu da ostavljaju grad u boljem stanju nego sada, to je potpuno normalno. Tako da nemojte da imate dilemu, oni koji su predloženi od strane naše stranke, sutra će biti i izabrani - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati