PROMOCIJA SRBIJE UZ MUZIKU I IGRU: Turistički festival danas i sutra na Trgu republike

V. N.

03. 06. 2022. u 07:52

TURISTIČKA organizacija Beograda (TOB) organizuje Beogradski turistički festival koji će se danas i sutra održati na Trgu republike. Na ovoj manifestaciji, koja počinje danas u 16.00 časova, predstaviće se gradovi, beogradske opštine, javna preduzeća, turističke organizacije iz zemlje i regiona i banje u Srbiji, najavljeno je iz TOB.

ПРОМОЦИЈА СРБИЈЕ УЗ МУЗИКУ И ИГРУ: Туристички фестивал данас и сутра на Тргу републике

Foto N. Skenderija

Vrhunac večeri biće nastup muzičkih legendi Nade Pavlović i Tanje Jovićević. Program će upotpuniti i nastup rok grupe "Rulja INC" iz Lazarevca, KUD "Talija", KUD "Dule Milosavljević Žele" iz Čačka, KUD "Lira" sa Voždovca, KUD "Avalski cvet" sa Voždovca, Srpski viteški red "Svibor", "Beli orlovi" sa Voždovca, plesna grupa "Dens centar Ikigai" sa Voždovca, gudački orkestar OMŠ "Vladimir Đorđević" sa Zvezdare, "Studio BIS" sa Čukarice, akustični izvođači koji će izvesti nekoliko eks-ju hitova, OMŠ "Nevena Popović" iz Grocke i bend "Teksas flad".

Za ljubitelje sporta biće zaduženi predstavnici Sportske akademije "Kočović" i Sportsko udruženje "Taurunum raners", koje će promovisati sportsku manifestaciju Prvi zemunski polumaraton, čiji je suorganizator Turistička organizacija Beograda.

Za sve one koji žele da učestvuju u nagradnoj igri pripremljene su vredne nagrade u vidu poklon-vaučera za odmor u banjama u Srbiji, kao i zanimljive ture koje podrazumevaju razgledanje Beograda.

Manifestacija počinje danas u 16.00 časova na Trgu republike.

ZVANIČNI SUVENIR GRADA DUNjEVAČA

ZVANIČNI suvenir prestonice biće rakija dunjevača, a Turistička organizacija Beograda poziva umetnike da se prijave na konkurs za dizajn etikete koja će krasiti flaše sa ovim pićem. Nakon što je tri godine odležala u Prvoj srpskoj banci rakije u "Beogradskoj destileriji" na Dorćolu, juče je otvoreno hrastovo bure TOB sa dunjevačom.

- "Beogradska rakija" moći će da se kupi u Destileriji i na punktovima TOB. Treba da promovišemo ono što imamo, a drugi nemaju. Predlozi za etiketu mogu se poslati na adresu pr@belgrade-distillery.com - rekao je direktor TOB Miodrag Popović. (S. V.)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!