KESTEN "SLUPAO" TRI AUTOMOBILA: Palo drvo u Carigradskoj ulici na Dorćolu

B.B.

22. 04. 2022. u 14:48

U CARIGRADSKOJ ulici na Dorćolu, danas oko 13 časova, palo je drvo koje je oštetilo tri automobila. Reč je o stablu kestena, koje nije bilo zdravo, pa je slab vetar koji danas duva uspeo da ga iščupa.

КЕСТЕН СЛУПАО ТРИ АУТОМОБИЛА: Пало дрво у Цариградској улици на Дорћолу

Foto: Z. Jovanović

Ekipe "Gradskog zelenila" i Komunalne policije odmah su izašle na teren i sklonile stablo. Stanari, čija su vozila oštećena, kažu da im je rečeno da fotografije automobila sa zapisnikom policije dostave JKP "Gradsko zelenilo", radi procene i nadoknade štete. Vozila su pretrpela velika oštećenja. Stablo i grane koje su padale okolo, udubile su krovove, polomile šoferšajbne, popucali su prozori sa strane, svetla...

- Stablo je bilo trulo i to se videlo golim okom - kažu stanari. - Držalo se samo na dva šiljka, tako da je bilo dovaljan povetarac da se iščupa. Sreća da niko nije stradao, jer ovde uvek ima prolaznika. Preko puta je spomenik Despotu Stefanu Lazarević, gde stalno ima ljudi.

U novembru prošle godine, usled nevremena, je palo stablo kod garaže GSP-a u Novom Beogradu i oštetilo sedam vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)