ZASAĐENO GENERACIJSKO DRVO: Akcija predškolaca iz Boljevca

Милица Шкорић
Milica Škorić

10. 02. 2022. u 16:37

PREDŠKOLCI iz Boljevaca koji će u septembru sesti u đačke klupe Osnovne škole "Branko Radičević" i njihovi stariji drugari koji u ovoj obrazovnoj ustanovi sad pohađaju četvrti razred posadili su generacijsko drvo u dvorištu osmoletke.

ЗАСАЂЕНО ГЕНЕРАЦИЈСКО ДРВО: Акција предшколаца из Бољевца

GO Surčin

Zahvaljujući Kulturnom centru Surčin i JKP "Gradsko zelenilo" posađena je jelka koja sada ulepšava spoljašnjost ovog zdana.

Na ovaj način nastavljena je lepa tradicija koju su započeli učenici čija deca sad sede u školski klupama - kaže direktor boljevačke škole Petar Mušterić. - Ova sadnja je znak dobrodošlice budućim prvacima.

Direktor Kulturnog centra Dušan Ćirjak naglasio je da su predstavnici Mesne zajednice i njegovog preduzeća odgovorili na kreativnu inicijativu vaspitačica i učiteljica iz Boljevaca, i da je uvek zadovljstvo pružiti pomoć pri organizovalju ovakvih ekoloških akcija.

Vaspitačica vrtića u Boljevcima Florida Vujić kaže da je ova akcija pravi način, da se u vreme kada moderne tehnologije oduzimaju najviše slobodnog vremena deci, najmlađim meštanima ukaže na značaj očuvanja životne sredine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna