"ZVEZDICA" OTVARA VRATA: Novi vrtić na Čukarici za 200 mališana

B.B.

31. 08. 2021. u 16:14

NOVI vrtić "Zvezdica" na Čukarici, sutra će otvoriti vrata mališanima. Novu školsku godinu, ustanova će početi sa dve jaslene i tri vrtićke grupe, o kojima će brinuti 15 vaspitača. U obdaništu ima mesta za 200 dece.

ЗВЕЗДИЦА ОТВАРА ВРАТА: Нови вртић на Чукарици за 200 малишана

Skupština grada

Prema rečima dr Zorana Radojičića, gradonačelnika, Grad je, za potrebe ovog vrtića, zakupio prostor u okviru stambene zgrade, sa namerom da ga, kad se steknu uslovi i otkupi. Za opremanje ovog vrtića izdvojeno skoro sedam miliona dinara

- Vrtić "Zvezdica" ima savremeni koncept rada, pa će biti korišćene interaktivne table i drugi vidovi naprednog učenja i igranja, što će omogućiti da se naša deca pravilno razvijaju i odrastaju - rekao je Radojičić. - U Ulici Miloja Zakića na Čukarici, gradimo novi vrtić za 270 dece, za koji smo izdvojili 305 miliona dinara. Rok za završetak radova je oktobar ove godine.

Zajedno sa gradonačenikom, vrtić su obišli Slavko Gak, sekretar za obrazovanje i dečiju zaštitu i Srđan Kolarić, predsednik opštine Čukarica. Ovo je, inače, jedan od pet novih vrtića koji će biti otvoreni tokom naredna dva meseca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)