NOVE UNIFRME ZA ZAPOSLENE U SOCIJALNOJ ZAŠTITI> Grad podelio 1.100 paketa Gerontološkom centru, Zvečanskoj

Марија Стевановић
Marija Stevanović

08. 07. 2021. u 12:10

GRAD Beograd podelio je danas 1.100 uniformi za zaposlene u ustanovama socijalne zaštite.

НОВЕ УНИФРМЕ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ> Град поделио 1.100 пакета  Геронтолошком центру, Звечанској

Beoinfo

U letnjem kompletu nalaze se majice sa kratkim i dugim rukavima, pantalone, klompe i letnje patike, a namenjeni su zaposlenima u Gerontološkom centru Beograd, Prihvatilištu za decu, Prihvatilištu za odrasle, Prihvatilištupri Zvečanskoj i Centru za smeštaj i dnevni boravak dece sa smetnjama u razvoju.

- Praktično smo pokrili sve zaposlene sa novim radnim uniformama koje se sastoje od radne obuće i odeće. Konkretno, u Gerontološkom centru je 669 gerontodomaćica dobilo nove radne uniforme. Ovim želimo da dalje unapredimo kvalitet pružanja usluga gerntodomaćica, jer nam je važno da naši zaposleni kada idu na teren imaju udobnu odeću i obuću. Grad Beograd je ove godine izdvojio i četiri miliona dinara kako bi 41 gerontodomaćica stekla pravo na jubilarnu nagradu za 10, 20, 30 i 35 godina rada u ustanovi. Dakle, Grad vodi računa o svojim sugrađanima pružajući im podršku i pomoć koja im je neophodna dok će unapređenje sistema vaninstitucionalne zaštite starih lica u Beogradu, razvijanje raznovrsnih servisnih usluga namenjenih našoj najstarijoj populaciji, kontinuirana međusektorska saradnja institucija i ustanova koje se bave zaštitom naše najstarije populacije i dalje biti prioritet socijalne politike Grada Beograda – istakla je Nataša Stanisavljević sekretarka za socijalnu zaštitu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DA IDU NA EKSKURZIJU SAZNALI PRED PUT: Roditelji osmaka OŠ Braća Jerković moraju da spreme novac